Coaja de pizza profesională pentru restaurante, pizzerii, brutării sau pentru propriile creații.
Coaja de pizza de la Gi.Metal a fost special concepută pentru utilizarea profesională în unitățile de alimentație publică, cum ar fi bucătării comerciale, restaurante, pizzerii, snack baruri și brutării. Dar este, de asemenea, perfect potrivit pentru utilizarea privată la grătare sau petreceri în familie.
Lung și ușor: Lopata pentru pizza din colecția de echipamente de catering a Gi.Metal.
Cu o lungime a mânerului de 120 cm, paleta pentru pizza este ușor de manevrat și vă protejează în mod fiabil de arsuri atunci când încărcați pâinea fierbinte sau cuptoarele de pizza. Cu paleta subțire care măsoară Ø20 cm, vă puteți pregăti pizza în siguranță și extrem de rapid. Spatula pentru pizza este fabricată din oțel (aluminizat), ceea ce o face foarte ușor de curățat și deosebit de durabilă. Datorită greutății sale ușoare și a mânerului său puternic, lopata practică pentru pizza se așează confortabil în mână.
Evaluări și recenzii
Evaluări și recenzii
Filtrează după :
Întrebări frecvente
Din ce este făcută coaja de pizza?
Coaja de pizza este fabricată din oțel (aluminizat).