Trustpilot
(2) Recenzii

Articol: EX10090010

|

Model: HT-HOWSON-18BE

Trimmer pentru muguri - electric - 150 W - deschidere Ø46 cm

La Preț Promoțional
669,00 RON 1.749,00 RON
Ofertă limitată în timp Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
635,55 RON
5+
10%
602,10 RON
10+
15%
568,65 RON
hillvert
Caracteristici cheie
  • Motor de 150 wați de mare putere, fără întreținere
  • Eficient și precis - cu trei lame
  • Putere optimă de tăiere cu 3 viteze de rotație de până la 1400 r/min
  • 4 zone de tăiere cu dimensiuni diferite ale perforațiilor, până la 8 mm
  • Ușor de transportat și de asamblat
  • Geantă de plasă detașabilă și care economisește spațiu
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Jobiloute anul trecut

Foarte bine, 3 viteze, taietura este frumoasa... raport calitate pret foarte bun

Detalii tehnice

Material
Oțel
Oțel acoperit cu pulbere
Culoare
Argint
Tensiune [V]
230
Putere [W]
150
Mecanism de acționare
Automat
Diametrul rezervorului [mm]
460
Intervalul de reglare a distanței dintre lamele și grilă [mm]
6-20
Lame detașabile
Da
Accesorii care se pot spăla în mașina de spălat vase
Da
Număr de lame drepte
3
Puterea sunetului
68 dB
Dimensiuni (LxlxÎ)
51 X 51 X 69 cm
Greutate
11.7 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
50 X 49 X 26 cm
Transport Greutate
14.55 kg

Pachet de livrare

  • Cadru trimmer Bud
  • Recipiente pentru tăiat muguri cu lame
  • Lasă geanta
  • Cablu de alimentare
  • Manual de instrucțiuni

Descrierea Produsului

Trimmer - electric - 150 W

Tăietorul de muguri autonom HT-HOWSON-18BE de la Hillvert este instrumentul perfect pentru următorul sezon de grădinărit. Îl puteți folosi pentru a mărunți frunzele și crengile, astfel încât acestea să se potrivească pe compost sau în propriul dvs. bio-baril. De asemenea, este folosit pentru a mărunți tot felul de ierburi, cum ar fi oregano, busuioc, mentă, lavandă, coriandru, pătrunjel. Acestea pot fi apoi prelucrate perfect, de exemplu pentru a produce uleiuri din plante pentru aromaterapie sau pliculețe. Mașina este potrivită pentru îndepărtarea boabelor, mugurilor etc. de pe ramuri.
Motorul puternic de 150 de wați, care nu necesită întreținere, vă permite să mărunțiți și să prelucrați rapid componentele instalației. Mașina de tăiat funcționează într-un mod extrem de eficient și puternic. Deschiderea are un diametru de 46 cm, permițând o funcționare eficientă, chiar și cu cantități mari. Îl puteți utiliza pentru tăierea ramurilor, tulpinilor și plantelor sau pentru tăierea fructelor sau florilor de pe ramuri.
Dispozitivul este echipat cu trei lame de tăiere cu rotor drept sub grilă, acest trimmer de muguri este un instrument de încredere pentru orice moment aveți nevoie de el. Indiferent de cerințele dumneavoastră, această unealtă profesională de grădinărit oferă soluția perfectă: mărunțirea fină a plantelor, tăieri curate fără a deteriora anumite părți ale plantelor, separarea curată a mugurilor de ramuri.
Trei viteze de tăiere diferite pot fi reglate prin intermediul comenzii rotative. În funcție de sensibilitatea plantelor, poate fi setată o viteză de rotație de la 1200 la 1400 pe minut. Ca urmare, mugurii fragili pot fi tăiați, precum și ramurile mici. Din motive de siguranță, recipientul a fost prevăzut cu un capac, care poate fi deschis la nevoie cu o prindere confortabilă.
Există patru zone de tăiere diferite pe grila de deasupra lamelor de tăiere. Acestea au perforații de 5 până la 8 mm. Acest lucru vă permite să procesați cu precizie diferite tipuri de plante, flori sau muguri. În plus, lamele sunt reglabile între 6 și 20 mm pentru o tăiere precisă.
Aparatele de tuns muguri Hillvert pot fi utilizate exact unde și când aveți nevoie de ele. Acestea sunt ușor de asamblat și dezasamblat, ceea ce le face ușor de transportat. Utilizarea lor în exterior nu este, de asemenea, o problemă. Carcasa de oțel acoperită cu pulbere este rezistentă la intemperii și foarte robustă, astfel încât mașinile sunt protejate în orice moment împotriva deteriorării cauzate de transport.
Coșul detașabil realizat din plasă compactă este recipientul perfect pentru produsul final. Nimic nu va cădea. După grădinărit, acesta poate fi curățat cu ușurință. După ce ați terminat, puteți să o pliați și să o depozitați pentru a economisi spațiu.
Trimmere Hillvert sunt foarte versatile și pot face față unei mari varietăți de sarcini de procesare a plantelor. Acestea sunt potrivite în special pentru prelucrarea plantelor de cânepă, utilizate pentru fabricarea unei game largi de produse, fie că este vorba de textile din cânepă, uleiuri de cânepă sau frunze de canabis recoltate.

Evaluări și recenzii

5.0

Bazat pe 2 recenzii

Filtrează după :

anul trecut Postat pe Expondo France

Foarte bine, 3 viteze, taietura este frumoasa... raport calitate pret foarte bun

Arată recenzia originală

acum 4 ani Postat pe Amazon Italy

Puternic

Perfect

Arată recenzia originală
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre