Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Articol: EX10090003

|

Model: HT-HOWSON-16TE

Trimmer - Electric - 20 W - 2050 r/min

La Preț Promoțional
699,00 RON 1.699,00 RON
Ofertă limitată în timp Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
664,05 RON
5+
10%
629,10 RON
10+
15%
594,15 RON
Stoc redus
LIVRARE GRATUITĂ aprox. luni, 23 septembrie
Cel mai mic preț garantat
hillvert
Caracteristici cheie
  • 2 acționări: manuală sau automată, cu până la 2050 r/min
  • Lame din oțel inoxidabil durabile și ușor de curățat
  • Selecție largă de lame, inclusiv. 3 lame plate și 5 lame de sârmă
  • Monitorizare ușoară, datorită capacului transparent
  • Mâner cu manivelă ușor de îndepărtat
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Material
Oțel inoxidabil
Cauciuc
Plastic
Oțel
Culoare
Argint
Tensiune [V]
230
Putere [W]
20
Mecanism de acționare
Manual sau automat
Diametrul rezervorului [mm]
435 (16")
Numărul de brațe cu degete de împingere
8
Lame detașabile
Da
Accesorii care se pot spăla în mașina de spălat vase
Da
Numărul de lame de sârmă
5
Număr de lame drepte
3
Dimensiuni (LxlxÎ)
43 X 43 X 49 cm
Greutate
6.55 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
43 X 44 X 43 cm
Transport Greutate
8.5 kg

Pachet de livrare

  • Nádoba
  • Rețea
  • 8 lame (3 plate, 5 cu fir)
  • Capac cu mâner
  • Manivela
  • Adaptor de alimentare
  • Manual de instrucțiuni

Descrierea Produsului

Trimmer - Electric - 20 W - 2050 r/min

Tăietorul de muguri HT-HOWSON-16TE de la Hillvert este cea mai bună soluție pentru tăierea și separarea ușoară și fără efort a plantelor. Îndepărtarea frunzelor sau a mugurilor și zdrobirea ramurilor de la multe plante diferite va fi acum o joacă de copii. Dacă doriți să preparați uleiuri esențiale, uleiuri de aromaterapie sau pudre și pliculețe pentru uz casnic, acest model este foarte recomandat.
Trimmerul pentru muguri are două tipuri diferite de lame din oțel inoxidabil de înaltă calitate. În funcție de plantele pe care doriți să le tăiați, puteți utiliza trei lame drepte, cu două fețe sau cinci lame de sârmă. Utilizarea trimmerului este extrem de simplă: Plantele cu flori proaspete sau muguri sunt așezate pe grila detașabilă. Lamele corespunzătoare sunt fixate sub grilă. Apoi, dispozitivul este închis cu un capac, iar mișcarea de rotație separă frunzele și mugurii.
Cu trimmerul de muguri, puteți alege între modul de funcționare electric și manual: fie acționați trimmerul prin intermediul manivelei, care este montată pe capac, fie îl puneți în mișcare cu ajutorul motorului de 20 de wați. Trimmerul de muguri atinge o viteză maximă de 2050 de rotații pe minut. Acesta este reglabil fără întreruperi prin intermediul unui control rotativ. Alternativ, dispozitivul poate fi acționat de o manivelă montată pe capac. Tot ce trebuie să faceți este să rotiți manivela. Pentru o funcționare electrică, manivela trebuie să fie îndepărtată de pe capac.
Capacul transparent vă permite să supravegheați în permanență procesul de lucru și să estimați cel mai bun moment în care a fost atins nivelul optim de tăiere a plantelor dvs. Deoarece este fabricat din plastic, dispozitivul are o greutate foarte mică, este ușor de curățat și durabil.
În zona superioară, sub capac, există opt ramuri cu distribuitori elastici, care glisează ușor frunzele și mugurii prin grilă peste lamele necorozive, ascuțite ca briciul, de dedesubt. Plantele sunt separate ușor unele de altele, fără a fi deteriorate sau distruse. Grila este înconjurată de o garnitură de cauciuc, care conferă recipientului de 43,5 cm (16") și capacului stabilitate suplimentară în timpul procesului de separare.
Trimmerul de muguri este foarte stabil, robust și ușor de utilizat. Datorită greutății sale reduse, este ușor de transportat. Acest lucru este recomandat, mai ales dacă doriți să îl utilizați acasă. Toate piesele sunt detașabile, ușor de curățat și pot fi spălate în mașina de spălat vase.
Trimmerii de muguri de la Hillvert sunt foarte versatili și pot face față unei mari varietăți de sarcini de prelucrare a plantelor. Acestea sunt potrivite în special pentru prelucrarea plantelor de cânepă, utilizate pentru fabricarea unei game largi de produse, fie că este vorba de textile din cânepă, uleiuri de cânepă sau frunze de canabis recoltate.

Evaluări și recenzii

Filtrează după :
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre