Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Articol: EX10062679

|

Model: MSW-LK01

Cabină de pulverizare gonflabilă - 8 x 4 x 2,85 m - ventilator 950 W

4.449,00 RON
Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
4.226,55 RON
5+
10%
4.004,10 RON
10+
15%
3.781,65 RON
Stoc redus
LIVRARE GRATUITĂ aprox. vineri, 13 septembrie
Cel mai mic preț garantat
MSW
Caracteristici cheie
  • Practică - nu este nevoie de o cameră suplimentară pentru proiectele de vopsire, cabina de pulverizare pop-up măsoară doar 8 x 4 x 2,85 m și poate fi instalată și funcțională în doar câteva minute
  • Premium - construită din țesătură Oxford cu acoperire PU, materialul exterior al cabinei mobile de vopsire auto este foarte durabil și rezistent la murdărie
  • Siguranță - ferestrele de filtrare detașabile rețin mirosurile, praful și murdăria, în timp ce o fereastră de evacuare și o cameră de izolare sporesc siguranța în camera de vopsire.
  • Puternic - suflanta de 950 W asigură stabilitatea cabinei de vopsire auto gonflabile, în timp ce ventilatorul de 370 W asigură circulația aerului.
  • Luminos - tavanul transparent al cortului gonflabil de vopsea și ferestrele laterale clare lasă să intre multă lumină în zilele însorite.
  • Convenabil - ușa frontală mare cu fermoar a cabinei de vopsire gonflabile poate găzdui cu ușurință obiecte mari, cum ar fi mașini și motociclete.
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Material
PVC
PU
Oxford pânză
Culoare
Albastru deschis
Putere [W]
950
Distilator de alcool
Nu
Rezistență UV
Da
Pe baterii
Nu
Puterea ventilatorului
370 W
Număr de ventilatoare
2 Pc
Dimensiuni (LxlxÎ)
800 X 400 X 285 cm
Greutate
39.8 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
98.5 X 55 X 50.7 cm
Transport Greutate
44.95 kg

Pachet de livrare

  • Cabină de pulverizare gonflabilă MSW-LK01
  • Suflantă
  • Ventilator

Descrierea Produsului

Extindeți-vă spațiul de lucru cu cabina de vopsire gonflabilă MSW

Aveți nevoie de o cameră dedicată pentru pictură? Vă lipsește spațiul în atelierul dumneavoastră? Atunci profitați de cabina de pictură gonflabilă de la MSW! Atunci când este pliat, depozitați-l într-un mod care economisește spațiu; la nevoie, montați cortul de vopsea în aer liber în doar câteva minute. Cu caracteristici practice, cum ar fi ferestrele cu filtru, spațiul izolat și o suflantă puternică, zona închisă este perfect potrivită pentru a efectua lucrări de vopsire ferite de mediul înconjurător.

Cabina de pulverizare portabilă cu caracteristici suplimentare

Stabilitatea este asigurată de cadru, pe care îl umflați cu ajutorul suflantei puternice de 950 W. Pereții exteriori, realizați din țesătură Oxford de înaltă calitate, acoperită cu PU, sunt la fel de rezistenți. Cu o durată de viață excepțional de lungă și rezistent la murdărie, materialul este perfect pentru a fi utilizat ca o carcasă exterioară. Cu dimensiuni de 8 x 4 x 2,85 m atunci când este umflată, cabina de vopsire oferă mult spațiu pentru obiecte mai mari, cum ar fi mașini sau motociclete, precum și spațiu de manevră în timpul lucrului. Ventilatorul puternic de 370 W garantează o circulație confortabilă a aerului în interior.

Cabina de vopsire gonflabilă oferă măsuri de siguranță, inclusiv o zonă de adăpost și o fereastră de evacuare, pentru a proteja împotriva eliberării de vapori neplăcuți și toxici în timpul vopsitului. În același timp, mediul înconjurător este protejat de o fereastră de filtrare detașabilă care reține în siguranță mirosurile, praful și particulele de murdărie cu ajutorul unui strat de carbon și bumbac. Geamurile laterale transparente și un geam de acoperiș transparent din PVC garantează o vizibilitate optimă în timpul vopsitului. Fermoarele vă permit să deschideți și să închideți cu ușurință toate intrările, inclusiv ușa mică din spate și ușa mare din față.
Notă: Rama este stabilă numai atunci când ventilatorul funcționează. Când suflanta este oprită, cortul se pliază în interior, ceea ce facilitează plierea și economisește spațiu.

Evaluări și recenzii

Filtrează după :

Întrebări frecvente

Este posibil să umflați cabina de vopsire și apoi să opriți suflanta?

Cabina de vopsit este proiectată să stea în picioare numai atunci când suflanta funcționează; odată oprită, se prăbușește.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre