Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Articol: EX10062723

|

Model: MSW-ISU-GIL E1

Foam Cutter - 200 W - 1350 mm / 320 mm

Nou
1.749,00 RON
Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
1.661,55 RON
5+
10%
1.574,10 RON
10+
15%
1.486,65 RON
În stoc
LIVRARE GRATUITĂ aprox. luni, 23 septembrie
Cel mai mic preț garantat
MSW
Caracteristici cheie
  • Eficace - efectuați tăieturi fără efort, cu margini curate, cu dispozitivul de tăiere a spumei pe o lungime de 1350 mm și o adâncime de 320 mm.
  • Precizie - obțineți rezultate precise cu dispozitivul de tăiere a sârmei fierbinți datorită șinei de ghidare, scării cu lasere și adâncimii de tăiere reglabile.
  • Rezistent la intemperii - tăietorul din polistiren se mândrește cu protecția IP68 împotriva intemperiilor
  • Profesional - tăietorul de polistiren cu suport este înclinabil cu 90° și este ideal pentru șantierele de construcții cu suportul său pentru schele.
  • Accesorii - în plus față de ferăstrăul termic, veți primi 5 sârme de tăiere din aliaj de nichel-cupru-crom de înaltă calitate, împreună cu cinci cleme de polistiren și o râpă de șlefuit.
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Material
Aluminiu
Carton acoperit texturat
Aliaj de nichel-cupru-crom
Culoare
Negru
Argint metalic
Unghiuri [°]
0 - 90
Putere [W]
200 / 250
Convertor
37 V / 200 W
Adâncimea de tăiere [mm]
320
Clasa de protecție
IP68
Tensiune nominală
230 V
Protecție termică
Da
Lungime maximă de tăiere
1350 mm
Dimensiuni (LxlxÎ)
93.5 X 109 X 164 cm
Greutate
15.7 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
47 X 170 X 18 cm
Transport Greutate
18.3 kg

Pachet de livrare

  • Mașină de tăiat spumă MSW-ISU-GIL E1
  • 5 fire de tăiere
  • Suport de schelă
  • 5 cleme de polistiren
  • Râpă de șlefuit

Descrierea Produsului

Cutterul profesional pentru polistiren cu o lungime de tăiere de 1350 mm

Pentru izolarea, renovarea și reabilitarea clădirilor în cadrul proiectelor de dimensiuni medii și mari, dispozitivul de tăiere a polistirenului MSW este dispozitivul optim de tăiere cu sârmă fierbinte. Acesta este proiectat pentru tăieri cu precizie milimetrică în panourile de izolație din polistiren și polistiren. Mașina de tăiat cu sârmă fierbinte vă permite să tăiați fără efort plăci izolatoare mari, cu lungimi de până la 1350 mm și adâncimi de 320 mm. Datorită suportului de schelă inclus, care poate fi rotit la 90 de grade, dispozitivul de tăiere a polistirenului poate fi utilizat nu numai în atelier, pe podea, pe europaleți sau sprijinit de un perete, ci și în siguranță pe schelă.

Cutterul de polistiren cu suport de schelă de la experții în meserii de la MSW

Dispozitivul de tăiere a sârmei fierbinți permite o muncă de mare precizie cu ajutorul scalării gravate cu laser și a șinei de ghidare cu rulmenți cu bile de 100 cm lungime. Dispozitivul de tăiere a polistirenului are, de asemenea, opțiuni pentru reglarea fină a lungimii de tăiere, a adâncimii de tăiere și a unghiului. Acest lucru vă permite să înclinați suportul lung, astfel încât să puteți tăia cu precizie pantele atât pe orizontală, cât și pe verticală. Limitatoarele de adâncime asigură că materialul se așează plat și sigur chiar și atunci când este înclinat. Dispozitivul de tăiere a polistirenului are, de asemenea, file de oprire premontate care permit repetarea cu precizie a acelorași tăieturi.
Chiar și în condiții meteo nefavorabile, această unealtă vă asigură spatele: Transformatorul rezistent la apă (clasa de protecție IP68) și conexiunile electrice rezistente la stropire între suport și transformator cu XLR standard industrial asigură o protecție fiabilă împotriva ploii și a umezelii. Împreună cu tăietorul de polistiren sunt incluse 5 cleme de polistiren, iar designul său subțire îl face ușor de transportat. Aceste ajutoare sunt versatile, servind atât la prinderea pieselor din spumă rigidă pentru instalare, cât și la fixarea precisă a materialului izolator pe perete, fără goluri. Livrarea include, de asemenea, o râșniță practică.

Evaluări și recenzii

Filtrează după :
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre