Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Articol: EX10062781

|

Model: MSW-CRF40-BT

Frigider / Congelator auto - 12/24 V (DC) / 100 - 240 V (AC) - 40 L - Panou de control cu LED-uri / control aplicație

1.349,00 RON
Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
1.281,55 RON
5+
10%
1.214,10 RON
10+
15%
1.146,65 RON
MSW
Caracteristici cheie
  • Mobil - Frigiderul auto compatibil 12/24 V (DC) / 100 - 240 V (AC) este ideal pentru a fi folosit în deplasare datorită dimensiunilor sale mici și capacității de a se conecta atât la o baterie auto, cât și la prize de curent standard.
  • Multifuncțional - potrivit ca frigider pentru mașină, rulotă sau pentru transportul produselor congelate
  • Eficient - frigiderul mobil de 50 W atinge temperaturi de -20 - 20 °C și dispune atât de un mod Max, cât și de un mod ECO de economisire a energiei.
  • Generos - frigiderul de călătorie oferă un spațiu de depozitare amplu de 40 l, organizat inteligent pentru o utilizare optimă
  • Rezistent la șocuri - echipat cu un mecanism de blocare și fixare cu lanț cu bile, minifrigiderul auto se poate înclina până la 45°, asigurând un transport sigur pe drumurile accidentate
  • Sigur - protecția bateriei auto în trei etape, combinată cu o funcție de stocare a temperaturii, previne descărcarea bateriei vehiculului
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Material
Plastic
Fier galvanizat
Culoare
Negru
Argint
Afișare
LED
Clasa energetică
F
Alimentarea cu energie electrică
Adaptor AC/DC
Putere [W]
50
Intervalul de temperatură [°C]
-20 -20
Tensiune de intrare [V]
12/24 V (DC) /100 - 240 V (AC)
Chladivo
R600a
Cablu de alimentare
2.5 m
Capacitate
40 l
Puterea sunetului
45 dB
Panou cu ecran tactil
Da
Dimensiuni (LxlxÎ)
36 X 63 X 43 cm
Greutate
13.35 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
45.5 X 67 X 48 cm
Transport Greutate
16.25 kg

Pachet de livrare

  • Frigider auto MSW-CRF40-BT
  • Cablu de alimentare DC
  • Adaptor AC

Descrierea Produsului

Frigider portabil de camping cu funcție de congelare

Cu frigiderul auto rezistent la șocuri, sunteți bine echipat pentru călătorii lungi și drumuri accidentate. Fie că este vorba de băuturi reci, alimente proaspete, medicamente precum insulina sau produse cosmetice delicate, totul încape în frigiderul compact pentru mașini, camioane, bărci sau rulote cu conexiuni de 12/24 V sau 100 - 240 V. Datorită intervalului său de temperatură de la -20 la 20 °C, frigiderul auto nu este potrivit doar pentru a păstra băuturile la rece, ci și pentru a depozita gheață sau a transporta produse congelate. Capacitatea de 40 l și compartimentele detașabile oferă un spațiu de depozitare generos într-o formă compactă.

Cu temperaturi cuprinse între -20 și 20°C, este mai mult decât un simplu frigider portabil.

Cu o putere de ieșire de 50 W și o etanșare robustă, frigiderul de călătorie funcționează eficient, fiabil și silențios, producând mai puțin de 45 dB de zgomot. Puteți seta cu ușurință și intuitiv temperatura dorită folosind panoul de control digital, iluminat sau prin intermediul aplicației de pe dispozitivul mobil, selectând între cele două moduri de alimentare: Max sau ECO. Protecția bateriei în trei etape previne în mod fiabil descărcarea bateriei auto. Funcția de memorare a temperaturii asigură faptul că acest model restabilește automat temperatura dorită după o întrerupere a alimentării cu energie electrică.
Carcasa compactă, fabricată din fier galvanizat, este foarte rezistentă la influențele externe. În plus, frigiderul auto se poate înclina până la 45° și este echipat cu un mecanism de blocare și fixare cu lanț cu bile pentru un transport sigur pe drumuri accidentate. Cu materiale de înaltă calitate și un design minimalist și modern, frigiderul auto promite o curățare ușoară și o durată de viață lungă.

Evaluări și recenzii

Filtrează după :
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre