Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Articol: EX10062738

|

Model: MSW-DENGINE-9

Motor diesel - 11 CP / 8,2 kW - un singur cilindru - pornire prin cablu

Nou
3.599,00 RON
Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
3.419,05 RON
5+
10%
3.239,10 RON
10+
15%
3.059,15 RON
În stoc
LIVRARE GRATUITĂ aprox. vineri, 13 septembrie
Cel mai mic preț garantat
MSW
Caracteristici cheie
  • Simplu - motor diesel cu pornire manuală prin intermediul cablului de tracțiune și o durată de viață operațională extinsă
  • Versatilitate - cu o putere maximă de 11 CP, utilizați motorul diesel atât ca motor staționar, cât și ca motor de înlocuire la pompele de apă, plăcile vibrante, mașinile de tuns iarba, măturătoarele etc.
  • Optimizat - sistemul de răcire cu aer al motorului staționar protejează împotriva supraîncălzirii, în timp ce amortizorul de zgomot al motorului diesel în 4 timpi, montat ulterior, reduce zgomotul de funcționare.
  • Robust - datorită construcției sale de înaltă calitate, pornirii ușoare și arborelui cu came din oțel, motorul diesel în 4 timpi se mândrește cu o durabilitate excepțională
  • Curat - sistemul de filtrare în două trepte asigură că numai aerul curat ajunge la motorul diesel cu 1 cilindru
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Material
Oțel
Culoare
Negru
Portocale
Alezaj x cursă [mm]
88 x 75
Viteza nominală [obr./min]
3600
Putere maximă
8.2 kW
Deplasare
456 cm³
Putere nominală
7.5 kW
Diametrul arborelui
25.4 mm
Dimensiuni (LxlxÎ)
42 X 43 X 50 cm
Greutate
48.6 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
46.4 X 51 X 65 cm
Transport Greutate
54.1 kg

Pachet de livrare

  • Motor diesel MSW-DENGINE-9

Descrierea Produsului

Puternic și economic: motorul versatil în 4 timpi

Folosiți puternicul motor diesel de 11 cai putere pentru diverse aplicații. Este potrivit atât ca motor independent, cât și ca motor de înlocuire pentru echipamente precum pompe de apă, compactoare de plăci, mașini de tuns iarba, mături sau suflante de zăpadă. Cu toate acestea, impresionează, de asemenea, în tractoare, aeroglisoare, generatoare și în multe alte domenii, cu parametrii săi de performanță fiabili. Datorită eșapamentului cilindric adăugat, motorul diesel funcționează mult mai silențios decât modelele similare.

Motorul diesel este ușor de pornit și este proiectat pentru a rezista la drum lung.

Folosiți motorul cu un singur cilindru în 4 timpi răcit cu aer, cu specificații tehnice convingătoare pentru aplicația dumneavoastră: Cu o cilindree de 456 cmc și o putere maximă de 8,2 kW la 3600 rpm, motorul staționar îndeplinește cele mai exigente cerințe. În ciuda performanțelor sale puternice, motorul diesel se dovedește a fi extrem de economic, spre bucuria portofelului dumneavoastră. Porniți dispozitivul cu ajutorul cablului de tracțiune.
Dacă apreciați durabilitatea și siguranța, atunci motorul diesel este exact ceea ce aveți nevoie. Materialele durabile, manopera excelentă și arborele cu came din oțel asigură o performanță fiabilă pe termen lung. Sistemul eficient de răcire a aerului protejează motorul de supraîncălzire. Sistemul de filtrare în două trepte asigură că numai aerul curat ajunge la motor. Filtrul de aer în baie de ulei este foarte potrivit pentru mașinile care sunt supuse unei întrețineri neregulate.

Evaluări și recenzii

Filtrează după :
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre