Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Articol: EX10062698

|

Model: MSW-C&A HP CB2

Presă pentru pălării - până la 250 °C - afișaj LCD - temporizator - pivotant - cu suport reglabil pe înălțime

1.549,00 RON
Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
1.471,55 RON
5+
10%
1.394,10 RON
10+
15%
1.316,65 RON
În stoc
LIVRARE GRATUITĂ aprox. vineri, 13 septembrie
Cel mai mic preț garantat
MSW
Caracteristici cheie
  • Versatilitate - cu zona sa de imprimare curbată de 8 x 14 cm, presa de transfer oferă condiții excelente pentru proiectarea șepcilor de baseball, pălăriilor, umbrelelor sau a altor articole promoționale.
  • Reglabil - presa pentru capace se mândrește cu un trepied reglabil pe înălțime și un interval de temperatură de 0 - 250°C
  • Profesională - presa de căldură are un senzor de temperatură foarte precis și excelează în a oferi o distribuție uniformă a căldurii.
  • Simplu de utilizat - presa pentru textile pentru începători este ușor de utilizat datorită afișajului digital și a temporizatorului.
  • Siguranță - echipată cu o protecție fiabilă împotriva supraîncălzirii, presa de capace protejează atât materialul, cât și mașina.
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Material
Oțel acoperit cu pulbere
Culoare
Negru
Albastru
Tensiune [V]
230
Tipul de afișaj
LCD
Clasa de protecție IP
IP21
Interval de timp [min]
0-17
Putere [W]
360
Temperatura maximă [°C]
250
Zona de operare [cm]
8 x 14
Cablu de alimentare
1.5 m
Protecție de supraîncălzire
Da
Dimensiuni (LxlxÎ)
41 X 30.5 X 70 cm
Greutate
11.8 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
63 X 46.5 X 37.5 cm
Transport Greutate
13.71 kg

Pachet de livrare

  • Presă pentru pălărie MSW-C&A HP CB2
  • Cablu de alimentare

Descrierea Produsului

Presă de transfer pivotantă și reglabilă pe înălțime pentru șepci de baseball, pălării și altele

Presa pentru capace de la MSW este un instrument indispensabil în industrii precum moda, îmbrăcămintea sportivă și produsele promoționale. Folosiți presa termică pentru a crea șepci personalizate pentru evenimente, petreceri, echipe sportive sau mărfuri de revânzare. Mașina este foarte versatilă și este potrivită pentru imprimarea diferitelor articole de îmbrăcăminte pentru cap, cum ar fi șepci de baseball, carcase sau bonete. Garantând un transfer precis al desenelor de până la 8 x 14 cm, presa termică oferă rezultate consistente. Investiți în acest instrument indispensabil și dați viață ideilor dumneavoastră creative sau îndepliniți perfect dorințele clienților dumneavoastră!

Obțineți rezultate profesionale cu presa pentru pălării pivotantă, care dispune de un trepied reglabil pe înălțime.

Datorită senzorilor de înaltă precizie, distribuției uniforme a căldurii și afișajului digital LCD, presa termică oferă un control maxim asupra procesului de imprimare. Cu un control precis al temperaturii în intervalul 0 - 250°C, puteți fi siguri că desenele dorite sunt transferate pe materiale cu cea mai bună calitate. Cu ajutorul afișajului digital LCD, puteți selecta cu ușurință și monitoriza valorile simultan.

Pentru a maximiza confortul și siguranța, presa textilă include un temporizator care poate fi reglat într-un interval de 0 - 17 minute. Protecția integrată împotriva supraîncălzirii asigură o siguranță suplimentară atât pentru dispozitiv, cât și pentru materiale. Acesta împiedică elementele de încălzire să atingă temperaturi excesiv de ridicate și asigură o utilizare sigură.

Datorită capului de sertizare pivotant și a suportului cu înălțime reglabilă, puteți adapta cu ușurință acest model la o mare varietate de produse de pornire. Prin urmare, această presă este alegerea ideală pentru a fi utilizată în magazinele mici de copiere sau în camerele de hobby. Exploatați potențialul presei noastre termice de transfer pentru a da viață viziunilor dvs. creative și începeți astăzi proiectele dvs. de imprimare personalizată!

Evaluări și recenzii

Filtrează după :
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre