Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Articol: EX10062704

|

Model: MSW TLADDER S260

Scară telescopică - 10 trepte - aluminiu - înălțime: 0,85 - 3,20 m

519,00 RON
Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
493,05 RON
5+
10%
467,10 RON
10+
15%
441,15 RON
În stoc
LIVRARE GRATUITĂ aprox. vineri, 13 septembrie
Cel mai mic preț garantat
MSW
Caracteristici cheie
  • Multifuncțională - scara telescopică, reglabilă de la 0,85 la 3,20 metri înălțime, cu 10 trepte, oferă versatilitate în utilizare și este compactă pentru depozitare.
  • Mobilă - scara pliabilă din aluminiu, cu o construcție ușoară și un mecanism telescopic, este ușor de transportat pe șantierele de construcții, în grădini sau în alte locații.
  • Siguranță - datorită celor două picioare din plastic antiderapante, împreună cu cele 10 trepte cu o lățime generoasă de 35 cm și profil antiderapant, stați întotdeauna în siguranță pe scara telescopică.
  • Simplu - scara telescopică din aluminiu are un mecanism de blocare fără efort și un sistem de închidere moale, garantând o instalare rapidă și ușoară.
  • Premium - confecționată din aluminiu rezistent și durabil, scara telescopică din aluminiu se mândrește cu o construcție de înaltă calitate, suportând greutăți de până la 150 kg.
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Tip
Manual
Material
Aluminiu
Culoare
Argint metalic
Lățimea treptei [cm]
35
Clasa Scară
Scară telescopică
Numărul de trepte
10
Distanța dintre trepte [mm]
300
Antiderapant
Da
Distilator de alcool
Nu
Pe baterii
Nu
Design pliabil
Da
Înălțime închisă
84 cm
Sarcina maximă
150 kg
Înălțimea maximă de lucru a scării
320 cm
Dimensiuni (LxlxÎ)
320 X 68 X 8 cm
Greutate
8.26 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
78 X 53 X 11 cm
Transport Greutate
9.1 kg

Pachet de livrare

  • Scară telescopică SYT320

Descrierea Produsului

Soluția dvs. completă pentru lucrul la înălțime: Scara telescopică din aluminiu de la MSW

Descoperiți soluția supremă pentru sarcini la altitudine: scara telescopică MSW! Cu o lungime maximă de 3,2 m și 10 trepte distanțate la intervale de 30 cm, scara pliabilă oferă versatilitate pentru diverse sarcini. Datorită tehnologiei telescopice și a designului ușor, puteți transporta fără efort scara extensibilă din aluminiu pe șantierele de construcții, în grădină sau în alte zone de utilizare. Nu a fost niciodată mai ușor să vă mutați scara acolo unde aveți nevoie de ea și apoi să o depozitați pentru a economisi spațiu.

Pentru mobilitate, siguranță și durabilitate, alegeți o scară telescopică din aluminiu.

Utilizarea scării telescopice din aluminiu este intuitivă și necomplicată. Mecanismul de blocare netedă și sistemul de închidere moale asigură o manevrare ușoară și permite o desfășurare rapidă, fără a vă compromite siguranța. Din acest motiv, scara telescopică are și picioare din plastic antiderapante, care garantează o poziție stabilă. De asemenea, treptele au o lățime generoasă de 35 cm și un profil antiderapant, astfel încât să vă simțiți în siguranță atunci când lucrați la înălțime.

Calitatea este principala prioritate la MSW. Fiind fabricată din aluminiu, scara telescopică poate găzdui cu ușurință sarcini de până la 150 kg. În plus, acest metal oferă o stabilitate excepțională și este imun la rugină sau la alți factori externi. Alege să investești într-o scară telescopică din aluminiu - partenerul care economisește spațiu, versatil și durabil pentru munca ta la altitudine!

Evaluări și recenzii

Filtrează după :
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre