Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Articol: EX10040805

|

Model: PHY-FS_01

Aparat de aburi pentru față - cu lampă de mărire și funcție de aromaterapie - 750 + 9.5 W - 700 ml

529,00 RON
Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
502,55 RON
5+
10%
476,10 RON
10+
15%
449,65 RON
physa
Caracteristici cheie
  • Multifuncțional - un vaporizator pentru curățarea și oxigenarea pielii, prevăzut cu o lampă de mărire pentru un tratament optim și o funcție de aromaterapie liniștitoare.
  • Flexibil - un aparat de aburi cosmetic mobil pe patru rotile cu rulare lină, cu o înălțime reglabilă (78 - 95 cm), o duză pivotantă și un gât de lampă flexibil.
  • Simplu - control intuitiv al aparatului de aburi facial prin intermediul panoului de control clar, rezervor de apă ușor de reumplut și temporizator presetat de 30 de secunde pentru o utilizare simplă.
  • Profesional - aparatul de aburi facial este ideal pentru utilizarea în saloane de înfrumusețare, saloane de masaj, centre spa, studiouri de machiaj, hoteluri de wellness și pentru uz personal.
  • Durabil - durata lungă de viață a aparatului de abur pentru față este asigurată de materiale de înaltă calitate, cum ar fi oțelul inoxidabil și materialele plastice rezistente
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Frecvența [Hz]
50/60
Material
Oțel inoxidabil
Cauciuc
Plastic
Culoare
alb
Culoare deschisă
alb
Putere [W]
750
Tensiunea nominală [V]
120 - 230
Dimensiunile bazei [cm]
53 x 53
Mărire
3x
Cronometru - durată
0 - 30 s
Rotile
Da
Temporizator
Da
Lumina LED
Da
Capacitate
700 ml
Puterea LED-ului
9.5 W
Număr de roți
4 Pc
Dimensiuni (LxlxÎ)
52 X 71 X 151 cm
Greutate
3.95 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
24.5 X 64 X 25.5 cm
Transport Greutate
4.64 kg

Pachet de livrare

  • Aparat de aburi pentru față PHY-FS_01
  • Materiale de asamblare

Descrierea Produsului

Îngrijire profesională cu aparatul de aburi facial multifuncțional

Aparatul de aburi facial din gama de produse cosmetice physa este utilizat atât în medii profesionale, cum ar fi saloanele de înfrumusețare și masaj, centrele spa, studiourile de machiaj și hotelurile de wellness, cât și în uz personal. Combinația dintre aburul facial și ozonul dezinfectant asigură o curățare în profunzime, optimizează aportul de oxigen, hidratează și relaxează pielea. Un tratament care combină aburul și ozonul poate reduce, de asemenea, acneea și inflamația. Fiind un dispozitiv 3 în 1, beneficiați, de asemenea, de mărirea triplă a lămpii de mărire și de funcția de aromoterapie relaxantă a vaporizatorului.

Sănătate și frumusețe pentru fața ta cu aparatul de aburi pentru față de la physa

Aparatul de aburi facial profesional este incredibil de ușor de utilizat. Controlați funcțiile de abur și ozon intuitiv prin intermediul întrerupătorului principal. Rezervorul de apă, cu o capacitate de 700 ml (care asigură abur timp de aproape o oră), poate fi reumplut rapid și fără probleme. La reumplere, dispozitivul se activează automat timp de 30 de secunde și este rapid gata de utilizare. Datorită celor 4 rotile cu rulare lină, puteți transporta cu ușurință și fără efort aparatul de abur facial exact acolo unde aveți nevoie de el. Cablul foarte lung și duza de aburi pivotantă la 360° permit o poziționare ușoară, cu o aliniere perfectă și ajustată individual.

Alegând aparatul de aburi facial de la physa, selectați un produs care este atât de lungă durată, cât și ușor de întreținut. Fabricat folosind materiale de calitate superioară, cum ar fi oțelul inoxidabil pentru trepied și plasticul durabil pentru carcasă, aparatul de aburi faciali nu este doar foarte rezistent la influențe mecanice și chimice, ci și simplu de curățat și întreținut.

Evaluări și recenzii

Filtrează după :
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre