Articol: EX10011963
|Model: RCBM-30CF
Cel mai ieftin preț în cele 30 de zile înainte de reducere a fost: 1.749,00 RON
Oala de gătit este de foarte bună calitate, se încălzește rapid și menține temperatura destul de precis. Mi-a plăcut foarte mult livrarea rapidă, răspunsul rapid al companiei la cerere. Multumesc! Noroc! :)
BLACK FRIDAY SE ÎNCHIEIE ÎN
Bazat pe 6 recenzii
Oala de gătit este de foarte bună calitate, se încălzește rapid și menține temperatura destul de precis. Mi-a plăcut foarte mult livrarea rapidă, răspunsul rapid al companiei la cerere. Multumesc! Noroc! :)
Foarte frumos din punct de vedere estetic, robust, realizat din cele mai bune materiale. Usor de folosit si curatat. Produce 25 de litri de bere excelentă. A sosit la timp si in ambalaj perfect. Încă câteva instrucțiuni cu desene și fotografii ar fi utile, chiar dacă sunt asamblate bine, fără probleme. Sunt cu adevărat fericit.
Dispozitivul face o impresie bună, procesat curat. Singura sugestie de îmbunătățire ar fi instrucțiunile detaliate de asamblare. În rest, abia aștept berea!
Am început să produc bere în primăvara anului 2021. Am făcut câteva beri, fiecare cu câte un repaus Înregistrare la biroul vamal În prealabil m-am înregistrat la biroul vamal responsabil. 200 de litri de bere pentru uz privat sunt permise în prezent (2021) fără taxe pe an. Înregistrarea ne-a luat 2 săptămâni până am primit un răspuns de la biroul vamal. Înregistrez câți litri am preparat într-o simplă foaie de calcul Excel. Trimit apoi masa la biroul vamal o dată pe an.La ceainicAcest ibric are o capacitate de 30 l și vă permite să preparați până la aproximativ 25 l de bere dintr-o singură mișcare. În principiu, este o mașină automată de conservare cu funcții suplimentare necesare pentru prepararea berii. Mașinile automate de conservare au problema că piureul tinde să se așeze pe fund dacă nu amestecați constant. O astfel de mașină este potrivită pentru a produce o bere cu odihnă.Spre deosebire de mașina de conservare, malțul este într-un recipient interior separat. Preparatul este aspirat prin fund și apoi pe lângă lateralul ibricului.Medicina muncii Aparatul poate funcționa manual sau automat, în funcție de modul în care doriți.Mașina de preparare are acum următoarele funcții extinse: - Ținerea malțului Malțul este depozitat într-un ibric interior cu două Seven ținute.- Agitarea automată. Prin pompare. Aparatul pompează infuzia în cerc și asigură un debit, în special în zona inferioară a ibricului. Acest lucru înseamnă că nimic nu va mai arde.- WhirlpoolLichidul este trecut de-a lungul lateral a ibricului și apoi prin capacul din partea de sus în piure. Acest lucru face ca lichidul să se rotească și să se scurgă prin țeava de preaplin în fund. Vârtejul permanent folosește mai bine piureul. Acest lucru repetă amestecarea. În caz contrar, acest lucru se face manual cu paleta de preparare.- Blocaje automate Puteți seta automat blocajele pentru rețetă prin programare. Acestea sunt abordate unul după altul și nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic. Aceasta este o ușurare minunată. Odată ce zdrobirea este completă, mașina devine vizibilă. - Oameni Oamenii se întâmplă și în ibric. Pentru a face acest lucru, ridicați ibricul interior cu malțul în ibric și agățați-l aici cu o răsucire. Acum lichidul curge în ibric și adăugați topping-ul conform rețetei. Acest lucru spală ultimul zahăr din piure.- Fierbeți mustul Acum creșteți temperatura mustului și îl fierbeți. Și aici, mașina „se plânge” când este timpul să adăugați hameiul. Aparatul vă reamintește să adăugați hameiul. - Răcirea mustului (este nevoie de o buclă de răcire suplimentară) Mustul poate fi acum răcit rapid folosind o buclă de răcire ( șarpe) care trebuie introdus. Acum este timpul să scurgeți mustul într-o găleată de fermentație sau într-un butoi de fermentație folosind robinetul de scurgere. Fermentarea poate începe imediat. Aceasta înseamnă că munca cazanului este terminată. Ceea ce obțineți este un proces automat de la piure până la sfârșitul fierberii mustului, inclusiv răcirea. Asta e mult. Acum urmează un alt pas important. După ce mustul a fermentat, curățați-l, ibricul este umplut cu apă și pompa este pusă în mișcare. Acum l-am lăsat să treacă prin aparat timp de 60 de minute. Apoi scurge-l.Acum se intampla din nou acelasi lucru,dar cu dezinfectantul Oxiclean. Apoi clătiți din nou și sistemul este gata de utilizare din nou.De ce este atât de importantă curățarea imediată? Mustul conține zahăr, care, printre altele, face ca pompa să se lipească. Pentru a preveni acest lucru, zahărul trebuie să iasă din pompă Rezumat: Mașina preia întregul proces de la piure până la sfârșitul fierberii mustului. Curățați imediat după utilizare Aparatul vă eliberează mâinile în timp ce aparatul preia procesul de preparare. Procesul devine mai precis deoarece crestăturile sunt abordate într-o manieră țintită.Utilizatorul acestei mașini + serpentina de răcire suportă costuri suplimentare.De asemenea, aveți nevoie de o găleată de fermentație, sticle sau butoaie. La fel și un ax de bere sau prismă. Sacii de hamei sunt de ajutor. Dezinfectant.
Niciun comentariu furnizat.
Aparatul este frumos și de bună calitate. Totuși, are o problemă că sub coșul filtrului sunt 9 litri de apă. Deci 9 litri nu sunt pe malț. Acest lucru face imposibil pentru mine să gătesc porții mai mici. 8-12 litri este imposibil, dar chiar și cu un lot mai mare, berea va fi „diluată”.
Răspuns de la
Există un mod manual, funcționarea exactă este descrisă în instrucțiunile de utilizare.
În magazinul nostru veți găsi serpentina de răcire RCBM-42NCS, care răcește maceratul la 25 - 30 °C în 30 de minute. Acesta poate fi apoi transferat într-un alt container.