Aparat de gătit Sous-vide RCPSU-500Manual de instrucțiuni
Descrierea Produsului
Meniuri pregătite cu grijă cu aragazul sous-vide de la Royal Catering
V-ați dorit întotdeauna să gătiți ușor și cu grijă alimentele ambalate în vid? Atunci alegeți astăzi aragazul sous-vide RCPSU-500 din colecția de echipamente de catering 10057 's! Este ideal pentru utilizarea profesională în hoteluri, restaurante sau întreprinderi de catering, precum și pentru gătit acasă.
Mâncăruri sănătoase și nutritive de la aragazul profesional sous-vide cu temporizator
Aragazul eficient din punct de vedere energetic, cu temperatură scăzută, atinge rapid temperatura dorită datorită elementului de încălzire de 500 W. Acesta poate fi setat într-un interval de 30 - 95 °C cu o precizie de 0,1 °C. Termostatul digital încorporat garantează o temperatură constantă în timpul procesului de gătit. Datorită gamei largi de setări, aragazul poate fi utilizat pentru prepararea unei mari varietăți de alimente.
Aparatul de gătit în vid de 16 L este ideal pentru utilizarea comercială în restaurante sau bistrouri, deoarece puteți pregăti cu precizie chiar și cantități mai mari. Cronometrul intuitiv, care poate fi setat la minut, poate fi setat între 1 min - 99 h. Puteți citi clar toate configurațiile oricând pe ecranul LCD.
Carcasa a aragazului cu imersie este realizată din oțel inoxidabil ușor de curățat. Acest material este, de asemenea, foarte rezistent și durabil. Capacul cu mâner integrat și robinetul de scurgere garantează un confort suplimentar pentru gătitul delicat sous-vide.