Baia-marie puternică de la echipamentele de catering de la Royal Catering
Băile bain-marie funcționează pe principiul convecției: un element de încălzire încălzește apa dintre aparat și recipientele GN și transferă căldura către recipiente. Acest lucru vă permite nu numai să încălziți în mod eficient chiar și mâncărurile delicate, ci și să le mențineți calde pe o perioadă lungă de timp, fără riscul de a se arde.
Recipientul de încălzire este deosebit de impresionant datorită volumului său mare de umplere. The 3 recipiente GN (GN 1/2) cu capac conțin o cantitate mare de alimente care pot fi încălzite sau menținute calde în același timp. Acest lucru vă poate economisi mult timp, ceea ce este deosebit de avantajos atunci când pregătiți mâncarea pentru evenimente mari sau în timpul orelor de vârf în restaurante, cantine sau hoteluri. În plus, în bain-marie pot fi folosite și alte dimensiuni de recipiente GN, care pot fi combinate între ele.
Eficientul 2,000 W încălzește rapid apa la temperatura dorită. Butonul de control activează termostatul automat, care permite un control precis al temperaturii între 30 - 110 °C. Un capac din sticlă întărită protejează alimentele de deteriorare, le menține în mod fiabil la aceeași temperatură și asigură o prezentare optimă. Acest bain-marie are, de asemenea, un robinet de scurgere, ceea ce facilitează umplerea, golirea și curățarea.
Baia-marie combină un design sofisticat și o carcasă rezistentă într-un produs fiabil și care necesită puțină întreținere. Construcția din oțel inoxidabil de înaltă calitate este foarte durabilă și rezistentă la coroziune. Materialul este inofensiv pentru sănătatea umană și este ușor de curățat datorită suprafețelor netede, ceea ce îl face deosebit de igienic. De asemenea, oțelul inoxidabil are o rezistență excelentă la uzură și la impact. Picioarele din cauciuc asigură stabilitatea și previn zgârieturile pe suprafața de lucru.