Puternicul bain-marie de la echipamentele de catering Royal Catering
Bain-marie funcționează pe principiul convecției: un element de încălzire încălzește apa dintre dispozitiv și recipientele GN și transferă căldura către recipiente. Acest lucru vă permite nu numai să încălziți eficient chiar și vasele delicate, ci și să le mențineți cald pe o perioadă lungă de timp, fără riscul de a arde.
Recipientul de încălzire impresionează mai ales prin volumul mare de umplere pentru un recipient GN 1/1 (nu este inclus). Acest lucru vă poate economisi mult timp, ceea ce este deosebit de avantajos atunci când pregătiți mâncare pentru evenimente mari sau în orele de vârf în restaurante, cantine sau hoteluri. Alte recipiente GN cu adâncimea de 150 mm pot fi folosite și la bain-marie și combinate în diverse configurații.
Elementul de încălzire eficient 600 W încălzește rapid apa la temperatura dorită. Butonul de control activează termostatul automat, care permite controlul precis al temperaturii între 30 - 80 °C. Acest bain-marie are, de asemenea, un robinet de scurgere, care facilitează umplerea, golirea și curățarea.
Bain-marie combină designul sofisticat și o carcasă elastică într-un produs fiabil și cu întreținere redusă. Construcția din oțel inoxidabil de înaltă calitate este foarte durabilă și rezistentă la coroziune. Materialul este inofensiv pentru sănătatea umană și ușor de curățat datorită suprafețelor netede, ceea ce îl face deosebit de igienic. Oțelul inoxidabil are, de asemenea, o rezistență excelentă la uzură și la impact. Picioarele din cauciuc asigură stabilitatea și previn zgârieturile pe suprafața de lucru.