Borscht sau fondue de brânză în stația de supă multifuncțională
Fie că este vorba de un bufet de hotel sau de restaurant, de bucătării de supă sau de catering: stația de supă de înaltă calitate de la Royal Catering menține în mod fiabil bulionii, bulionii, sosurile sau alte delicatese, cum ar fi ciocolata sau un fondue cremos de brânză, la temperatura potrivită.
Încălzirea precisă a alimentelor în restaurante, snack baruri sau cantine pentru săraci
Stația de supă are un vas rotund cu o capacitate de 7 l și un capac asortat. Folosiți selectorul de control de la baza încălzitorului de alimente pentru a seta temperatura dorită între 30 - 110 °C. Datorită intervalului ridicat de temperatură, aparatul este perfect și pentru fondue sau pentru topirea ciocolatei. Băile marie funcționează în mod fiabil cu o putere de 500 W. Deosebit de practic: încălzitorul de alimente din oțel inoxidabil funcționează ca un sistem închis și nu trebuie umplut cu apă, așa cum se întâmplă de obicei cu băile marie.
Încălzitorul electric de alimente este fabricat din oțel inoxidabil sigur pentru alimente. Materialul de înaltă calitate este durabil, rezistent și deosebit de ușor de curățat. În plus, aparatul compact, cu designul său simplu, economisește spațiu și se integrează cu ușurință în orice bucătărie.