interior: 300 x 300 x 60, exterior: 345 x 345 x 60
Suporturi de combustibil
Da
Recipient de apă
Da
Capacitate
4.5 l
Dimensiuni (LxlxÎ)
41.5 X 34 X 28 cm
Greutate
2.53 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
39 X 39 X 31 cm
Transport Greutate
3.4 kg
Pachet de livrare
Chafing Dish RCCD-RT17_4.5LG cu recipient rotund
Descrierea Produsului
Serviți vremuri bune cu acest vas clasic din oțel inoxidabil pentru chafing dish
Fie că este vorba de bufetul hotelului, de restaurant sau de catering - vasul de înaltă calitate de la Royal Catering este necesar oriunde trebuie să fie păstrate calde supele sau alte delicatese. Recipientul încălzitor din oțel inoxidabil cu aromă neutră este perfect pentru a menține mâncarea la temperatură și pentru a o prezenta într-un mod apetisant.
O farfurie mobilă pentru a menține calde supele, tocănițele etc.
Datorită designului și dimensiunii sale elegante, încălzitorul de alimente atrage atenția și îi face pe oaspeții dvs. să fie curioși cu privire la conținutul delicios. Recipientul detașabil fără efort vă permite să îl umpleți ușor cu supă proaspăt gătită, sos, chilli con carne sau tocană de legume direct pe aragaz.
Farfuria pentru bufet este fabricată din oțel inoxidabil durabil și rezistent la zgârieturi și îndeplinește cerințele ridicate de igienă din industria de catering. Are, de asemenea, mânere laterale practice, care vă facilitează transportul. Capacul poate fi îndepărtat cu ușurință pentru a scoate și porționa mâncarea.
Încălzitorul de alimente este ușor de manevrat și flexibil în utilizare, deoarece nu aveți nevoie de o conexiune electrică. Rezervorul de combustibil este ușor accesibil: este suficient să îl umpleți cu pastă de combustibil din dotarea de catering. Recipientul de combustibil este echipat cu un capac pentru a stinge cu ușurință flacăra și este proiectat pentru a garanta întotdeauna siguranța atunci când se utilizează vasul de gătit. Instalați pasta de combustibil în mod central și sigur sub fundul recipientului de apă de 305 x 305 x 83 mm. Încălzirea punctuală și eficientă a recipientului cu pereți subțiri garantează o distribuție optimă a căldurii, menținând mâncărurile calde, aromate și gata de servire chiar și după mai multe ore. De asemenea, apa servește ca un tampon ideal pentru a preveni arderea sau supracoacerea alimentelor din tigaie. Un alt avantaj al băii de apă este acela că apa fierbinte menține mâncarea caldă pentru o perioadă de timp chiar și după ce flacăra combustibilului a fost stinsă.
Întregul aparat poate fi demontat cu ușurință după utilizare pentru curățare și depozitare.
Curățați recipientul cu apă caldă și detergent. Ștergeți părțile rămase cu o cârpă uscată sau ușor umedă. Nu utilizați detergenți pentru vase sau alte materiale abrazive.