Unitate de temperare a ciocolatei pentru 8 l de aur lichid
Crocantă, strălucitoare și care se topește în gură - așa ar trebui să fie ciocolata. Cu ajutorul topitorului de ciocolată de la Royal Catering, vă puteți pregăti perfect produsul pentru creații delicioase de ciocolată. Temperarea conferă ciocolatei o strălucire frumoasă după răcire și consistența perfectă pentru a fi consumată. Vasul de topit ușor de utilizat nu ar trebui să lipsească din nicio fabrică de ciocolată sau cofetărie.
Mașină de temperat pentru încălzirea și amestecarea cantităților delicate de ciocolată
Cu un design simplu, aparatul de control al temperaturii face munca plăcută. Utilizați panoul de control mare pentru a selecta viteza și temperatura de agitare dorite. Puteți topi și tempera toate tipurile de ciocolată până la 110 °C în aparat. Prin agitare constantă, masa își păstrează finețea și o temperatură uniformă. Puteți umple cu ușurință formele de ciocolată și praline cu masa dulce prin intermediul orificiului de ieșire.
Datorită dimensiunilor sale compacte, topitorul de ciocolată se potrivește pe orice suprafață de lucru. Picioarele cauciucate mențin aparatul în poziție sigură și protejează blatul de zgârieturi.