No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Articol: EX10012530

|

Model: RC-CMM05

Ciocolată de topit - oțel inoxidabil - 960 W - 8 l - Royal Catering

8.399,00 RON
Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
7.979,05 RON
5+
10%
7.559,10 RON
10+
15%
7.139,15 RON
În curând în stoc
Cel mai mic preț garantat
Royal Catering
Caracteristici cheie
  • Generoasă - capacitate de până la 8 l de ciocolată
  • Variabil - interval de temperatură de până la 110 °C, ideal pentru diferite tipuri de ciocolată
  • Automat - asigură o consistență optimă a ciocolatei prin amestecare
  • Clar - parametri clar vizibili datorită suprafeței mari de control
  • Întreținere redusă - construcția din oțel inoxidabil este rezistentă la coroziune și ușor de curățat
Detalii de livrare
Retururi și garanție

BLACK FRIDAY SE ÎNCHIEIE ÎN

0
d
:
0
h
:
0
min
:
0
s

Categorii similare

Detalii tehnice

Material
Oțel inoxidabil
Culoare
Argint
Tensiune [V]
230
Putere [W]
750
Temperatura maximă [°C]
60
Capacitate
8 l
Dimensiuni (LxlxÎ)
45 X 55 X 51.5 cm
Greutate
28 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
64 X 53 X 57 cm
Transport Greutate
37.06 kg

Pachet de livrare

  • Mașină de temperare a ciocolatei RC-CMM05
  • Manual de instrucțiuni

Descrierea Produsului

Unitate de temperare a ciocolatei pentru 8 l de aur lichid

Crocantă, strălucitoare și care se topește în gură - așa ar trebui să fie ciocolata. Cu ajutorul topitorului de ciocolată de la Royal Catering, vă puteți pregăti perfect produsul pentru creații delicioase de ciocolată. Temperarea conferă ciocolatei o strălucire frumoasă după răcire și consistența perfectă pentru a fi consumată. Vasul de topit ușor de utilizat nu ar trebui să lipsească din nicio fabrică de ciocolată sau cofetărie.

Mașină de temperat pentru încălzirea și amestecarea cantităților delicate de ciocolată

Cu un design simplu, aparatul de control al temperaturii face munca plăcută. Utilizați panoul de control mare pentru a selecta viteza și temperatura de agitare dorite. Puteți topi și tempera toate tipurile de ciocolată până la 110 °C în aparat. Prin agitare constantă, masa își păstrează finețea și o temperatură uniformă. Puteți umple cu ușurință formele de ciocolată și praline cu masa dulce prin intermediul orificiului de ieșire.
Datorită dimensiunilor sale compacte, topitorul de ciocolată se potrivește pe orice suprafață de lucru. Picioarele cauciucate mențin aparatul în poziție sigură și protejează blatul de zgârieturi.

Evaluări și recenzii

Filtrează după :
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre