Cuptor pentru pizza profesional cu căldură superioară și inferioară controlată separat
Toată lumea vrea pizza? Apoi evocați până la 12 creații delicioase de pizza în cuptorul de pizza profesional cu două camere de coacere RC-POB66 din selecția de echipamente de catering de la Royal Catering. Acest răsfăț special va aduce un zâmbet pe fețele clienților pizzerii sau serviciului dumneavoastră de livrare, iar aceștia nu vor trebui să aștepte mult. Chiar și snack-barurile sau cafenelele care doresc să ofere delicatesa italiană la pachet pot beneficia de cuptorul pentru pizza de la Royal Catering.
Cuptorul comercial pentru pizza pentru multe pizza va satisface chiar și cel mai înfometat oaspete
Coacerea pizza se referă la temperatura potrivită, motiv pentru care puteți controla separat căldura de sus și de jos în fiecare cameră de la 45 la 455 °C folosind butoanele de control. Acest lucru asigură o crustă subțire și crocantă pe placa de copt din piatră și toppinguri suculente pe care mozzarella se topește ușor. Termometrul cuptorului electric pentru pizza indică când a fost atinsă temperatura optimă. Puteți plasa până la șase pizza cu diametrul de 32 cm în fiecare cameră, ceea ce înseamnă că puteți coace până la 12 pizza o dată în acest cuptor pentru pizza. Molto bene!
Camera de coacere atinge rapid temperatura dorită datorită celor șase elemente de încălzire cu 1.200 W fiecare pentru căldura de sus și același număr pentru căldura de jos. Plăcile de încălzire din piatră asigură distribuția optimă a căldurii pe aluatul de pizza și garantează aroma inconfundabilă a unei pizza de cuptor din piatră. Camera de 66 x 99 x 14 cm oferă suficient spațiu pentru a pune pizza în cuptor și a le îndepărta confortabil cu o lopată pentru pizza. Iluminarea ferestrei și interioară vă permit să vă monitorizați în mod continuu pizza în ambele camere.
Carcasa cuptorului pentru pizza este realizată din oțel inoxidabil și oțel acoperit. Aceste materiale pot rezista chiar și la sarcini mari și sunt extrem de ușor de curățat. Cuptorul este izolat cu vată de rocă pentru a se asigura că nu se pierde căldura. Elementele de încălzire sunt acoperite și, prin urmare, sunt deosebit de durabile, fără a pierde puterea de încălzire. Cuptorul profesional pentru pizza este alimentat de o sursă de alimentare de 400 V.