Puternicul deshidratator de alimente din linia de echipamente de catering a lui Royal Catering
Puternicul deshidrator de alimente RCDA-220S de la Royal Catering vă permite să faceți gustări sănătoase uscate pentru restaurantul, barul sau chiar acasă. Eliminarea apei în timpul procesului de uscare asigură că fructele, legumele și ierburile, precum și peștele și carnea pot fi păstrate și consumate mult mai mult timp.
Carne de vită sacadată sau felii de legume uscate?
Cu o putere de 3.150 W, elementul de încălzire al deshidratorului de alimente asigură atingerea cât mai rapidă a temperaturii dorite pentru procesul de deshidratare și menținerea constantă datorită sistemului de control al temperaturii. Intervalul de temperatură al deshidratorului de alimente poate fi setat de la 40 - 90 °C.
Temperatura și temporizatorul pot fi reglate intuitiv și ușor prin intermediul cadranelor de pe partea de sus a dispozitivului. Controlerele pot fi folosite pentru a monitoriza și controla procesul de uscare pe o perioadă de 0 - 15 h. Există o etichetă pe față cu temperaturi și timpi pentru rezultate optime.
În cele două camere separate de deshidratare, 32 rafturi detașabile de uscare din oțel inoxidabil oferă suficient spațiu pentru a deshidrata o cantitate mare de alimente în același timp. Cele opt covorașe de silicon incluse împiedică lipirea produselor de uscare de tăvi. Căldura camerei de deshidratare este distribuită uniform în interiorul mașinii de deshidratare. Acest lucru face ca deshidratorul din oțel inoxidabil să fie potrivit și pentru împrospătarea alimentelor.
Camera, carcasa și inserțiile sunt realizate din Oţel inoxidabil și, prin urmare, sunt ușor de curățat și foarte durabile. Fața din sticlă călită vă permite să vizualizați procesul de uscare în orice moment, fără a fi nevoie să deschideți ușa. Datorită celor patru roți cu frâne, acest deshidrator poate fi configurat flexibil.
Covorașele din silicon împiedică lipirea produselor de uscare de tăvi. Sunt foarte practice atunci când se usucă alimente umede precum ciupercile sau bananele.