Pizza, paste și multe altele cu mașina de frământat din colecția de echipamente de catering de la Royal Catering
Cu ajutorul mixerului spiralat versatil, amestecarea și frământarea obositoare și consumatoare de timp a unor cantități mari de aluat sunt de domeniul trecutului. Este, de asemenea, mult mai igienic decât să o faci cu mâinile, cu mare efort fizic. Un ciclu durează între 0 și 30 de minute, în funcție de temporizatorul presetat. Acest lucru vă permite să produceți pizze gustoase ca pe o linie de asamblare chiar și în timpul orei de prânz agitate, asigurându-vă că niciun client nu pleacă acasă sau la birou flămând.
Este atât de ușor: Ridicați brațul de amestecare cu protecție de siguranță și puneți ingredientele în bolul de amestecare de 40 cm. Puteți pune până la 25 kg de făină în bolul mare, de 32 L. Un aluat ușor, făcut din făină, drojdie, sare, apă și ulei, este gata după 10-12 minute. Acest lucru înseamnă că puternicul malaxor cu spirală poate procesa până la 88 kg de aluat pe oră, datorită motorului de 1.100 W. Dar chiar și aluaturile grele, cu mult zahăr și unt, nu reprezintă o provocare pentru mașina de mixat în spirală.
Practic: Protecția de siguranță vă permite să adăugați ingrediente suplimentare în timpul procesului de amestecare fără a fi nevoie să opriți mașina de frământat. Bolul, cârligul de aluat și protecția de siguranță pot fi îndepărtate cu ușurință imediat ce aluatul atinge consistența dorită. Aceste componente din oțel inoxidabil de înaltă calitate și durabile sunt foarte ușor de curățat, la fel ca și carcasa din oțel a dispozitivului. Mașina de frământat robustă se sprijină pe patru roți, dintre care două sunt echipate cu frâne de blocare. Rotilele vă permit să transportați mașina fără efort.