Articol: EX10012027
|Model: RCPG45-M
produsul este unul profesional, mâncarea iese foarte gustoasă și nu se lipește. timpul de gătire este foarte mic și totul este gata rapid.
BLACK FRIDAY SE ÎNCHIEIE ÎN
Bazat pe 10 recenzii
produsul este unul profesional, mâncarea iese foarte gustoasă și nu se lipește. timpul de gătire este foarte mic și totul este gata rapid.
Cea mai bună calitate și livrare rapidă
Calitate excelentă, se încălzește minunat și funcționează bine în bucătărie. Aș recomanda cu căldură.
Produs de calitate indeplineste asteptarile mele
Niciun comentariu furnizat.
Gratar foarte frumos cu putere termica buna. Curățarea suprafeței grătarului în special nu este dificilă. Folosesc grătarul pe balconul meu, zona grătarului este suficientă pentru 5 până la 6 persoane. Pot doar sa recomand aparatul.
Foarte multumit de produs si de manipulare
Lipsesc instructiuni de utilizare si intretinere, in rest destul de multumit.
Livrare rapida, totul a mers bine. Gratar bun. Ideal pentru uz de familie.
Deși de dimensiuni reduse, are performanțe profesionale. Broșura de instrucțiuni este rară sau inexistentă. Aveți grijă când îndepărtați plasticul de protecție, îndepărtarea gelului antirugină necesită multă răbdare. Pentru începători: luați în considerare câteva dificultăți pentru utilizarea corectă. Desigur, o fișă cu informații mai detaliate ar putea ajuta. Daca vrei ti-l dau....
Unsoarea de pe suprafață este un tip de vaselină alimentară care protejează placa grătarului de rugină. Îndepărtați grăsimea cu o spatulă de lemn sau de plastic, apoi ștergeți farfuria cu un prosop de bucătărie. Dacă este necesar, curățați cu atenție suprafața cu puțin săpun de vase și apă.
Placa de grătar devine neagră sau galbenă din cauza temperaturilor ridicate. Pentru a preveni astfel de pete, data viitoare aplicați mai întâi ulei și creșteți treptat temperatura. Pentru a îndepărta petele, curățați cu atenție placa grătarului cu apă și săpun de vase. Pentru petele negre, aplicați puțin oțet pe zona afectată și lăsați-l timp de 20 de minute. Apoi adăugați puțin bicarbonat de sodiu și așteptați încă 15 minute. Îndepărtați petele cu un tampon de curățat sau cu un șmirghel fin în direcția structurii suprafeței. În final, curățați blatul de lucru cu apă și uscați-l bine. Folosiți puțină apă, astfel încât aceasta să nu pătrundă în dispozitiv.
Pentru a preveni petele de rugină, evitați reziduurile de apă, acizii (cum ar fi oțetul, sucul de lămâie, sosurile) sau substanțele care conțin clor (cum ar fi înălbitorul). Păstrați placa de grătar curată și uscați-o după utilizarea zilnică. De asemenea, aplicați niște unsoare alimentară atunci când nu sunt utilizate pentru perioade mai lungi. Dacă rugina încă se formează, înmuiați zona afectată cu puțină apă. Apoi îndepărtați rugina cu vată de oțel, un tampon de curățat sau șmirghel fin. Frecați întotdeauna în direcția structurii suprafeței. Detartranții industriali sunt, de asemenea, potriviți pentru îndepărtarea completă a petelor de rugină. După curățare, neutralizați orice reziduuri acide cu un agent de curățare alcalin.