Articol: EX10012369
|Model: RC-EG001
Livrat rapid și produsul a funcționat excelent de mai bine de doi ani
BLACK FRIDAY SE ÎNCHIEIE ÎN
Bazat pe 10 recenzii
Niciun comentariu furnizat.
Livrat rapid și produsul a funcționat excelent de mai bine de doi ani
Masă de prăjit foarte masivă, puternică și bine gândită, cu colecție de grăsimi de prăjit într-un recipient din oțel inoxidabil ușor de golit. Viteză bună la căldură. Recomandat!
Avem două plăci de grătar, a doua achiziție este la 5 ani distanță. Satisfactie maxima
Îndeplinește așteptările noastre, suprafață de gătit foarte mare. Sa poti aprinde doar jumatate este ideal daca nu prea ai de facut la gratar. Vă recomand
L-am cumpărat pentru uz casnic, sunt încântat. Mâncarea este primitoare și sănătoasă și este convenabilă de folosit și de curățat. Aș fi apreciat instrucțiunile de utilizare, trebuia să mă mulțumesc cu videoclipuri. Sertarul de colectare este mic. Per total este un articol excelent realizat. Mulțumesc.
Livrat rapid și produsul funcționează bine. Nu a fost testat prea mult, dar pare bun pentru burgeri.
Niciun comentariu furnizat.
Niciun comentariu furnizat.
super porcărie: oțel polonez de calitate extrem de proastă! oxideaza foarte repede totul este prost asamblat
Unsoarea de pe suprafață este un tip de vaselină alimentară care protejează placa grătarului de rugină. Îndepărtați grăsimea cu o spatulă de lemn sau de plastic, apoi ștergeți farfuria cu un prosop de bucătărie. Dacă este necesar, curățați cu atenție suprafața cu puțin săpun de vase și apă.
Placa de grătar devine neagră sau galbenă din cauza temperaturilor ridicate. Pentru a preveni astfel de pete, data viitoare aplicați mai întâi ulei și creșteți treptat temperatura. Pentru a îndepărta petele, curățați cu atenție placa grătarului cu apă și săpun de vase. Pentru petele negre, aplicați puțin oțet pe zona afectată și lăsați-l timp de 20 de minute. Apoi adăugați puțin bicarbonat de sodiu și așteptați încă 15 minute. Îndepărtați petele cu un tampon de curățat sau cu un șmirghel fin în direcția structurii suprafeței. În final, curățați blatul de lucru cu apă și uscați-l bine. Folosiți puțină apă, astfel încât aceasta să nu pătrundă în dispozitiv.
Pentru a preveni petele de rugină, evitați reziduurile de apă, acizii (cum ar fi oțetul, sucul de lămâie, sosurile) sau substanțele care conțin clor (cum ar fi înălbitorul). Păstrați placa de grătar curată și uscați-o după utilizarea zilnică. De asemenea, aplicați niște unsoare alimentară atunci când nu sunt utilizate pentru perioade mai lungi. Dacă rugina încă se formează, înmuiați zona afectată cu puțină apă. Apoi îndepărtați rugina cu vată de oțel, un tampon de curățat sau șmirghel fin. Frecați întotdeauna în direcția structurii suprafeței. Detartranții industriali sunt, de asemenea, potriviți pentru îndepărtarea completă a petelor de rugină. După curățare, neutralizați orice reziduuri acide cu un agent de curățare alcalin.