Articol: EX10013153
|Model: RCOS-01
BLACK FRIDAY SE ÎNCHIEIE ÎN
De ce să presați portocalele individual când se poate face mai repede în mod automat? Presa electrică pentru portocale vă scutește de munca plictisitoare de feliere și presare. Tot ceea ce trebuie să faceți este să vă asigurați că admisia este bine umplută și să aruncați cochilia presată curat din recipientele colectoare. Dispozitivul compact își găsește cu ușurință locul chiar și în spațiile mici de la bufet, bar sau piață. Și cel mai bun dintre toate: sucul proaspăt este întotdeauna garantat!
Storcătorul electric de lămâie vă dă un impuls producției de suc. Sunt posibile până la 25 de portocale pe minut. Este conceput pentru portocale cu un diametru de 40 - 80 mm, dimensiunea ideală a portocalelor fiind de 65 - 75 mm în diametru. Depozitați portocalele la îndemână într-un coș de pe aparat, de unde umpleți intrarea cu portocale. Pentru a procesa în mecanismul de presare, trebuie doar să apăsați comutatorul de pornire-oprire. În timp ce sucul curge continuu în containerul de sub presă, corpurile portocalelor stoarse ajung în două containere de deșeuri amplasate pe lateral.
Cadrul din oțel inoxidabil rezistent la coroziune și elementele din plastic sunt sigure pentru alimente și sunt concepute ideal pentru utilizarea cu lichide. Pur și simplu scoateți elementele individuale din mașina de suc de portocale pentru curățare; acestea pot fi curățate cu ușurință cu un detergent delicat sau în mașina de spălat vase. Este la fel de ușor să curățați recipientele pentru cojile de portocale după ce toate portocalele au fost stoarse.
Pe baza a 1 recenzie
Niciun comentariu furnizat.
Nu, acest aparat este conceput special pentru stoarcerea citricelor, cum ar fi portocalele și lămâile. Fructele cu semințe sau părți dure vor deteriora presa.
Vă rugăm să folosiți un agent de curățare neutru și o cârpă moale. Folosiți doar o perie moale pentru a îndepărta reziduurile de fructe. Pentru a evita rănirea, nu atingeți lamele.
Da, spălați-le și uscați-le după aceea înainte de a prelucra portocalele mai departe.