Cea mai bună alegere pentru depozitarea și răcirea alimentelor - completați echipamentul de catering!
Barul de salate are un interval de temperatură de răcire de 2 - 10 °C. Temperatura poate fi setată intuitiv cu ajutorul unui panou de control digital care afișează întotdeauna starea actuală a dispozitivului. Termostatul automat este responsabil pentru menținerea parametrilor selectați. 435 W asigură atingerea și menținerea rapidă a temperaturii dorite. Masa de răcire are o funcție de dezghețare automată care reduce costurile de energie electrică și timpul de lucru.
Marele 368 L capacitate este unul dintre principalele avantaje ale contorului de salate. Contorul pentru prepararea salatelor, cu o lungime de 137 cm, poate conține un recipient GN1/1, patru recipiente GN 1/2 și trei recipiente GN 1/3, permițându-vă să depozitați în paralel mai multe alimente diferite. Un capac elegant din sticlă protejează alimentele de contaminare, prezentându-le în același timp în mod atrăgător. Dulapul de bază cu trei uși oferă spațiu de depozitare suplimentar, la fel ca și cele trei inserții care pot fi încărcate cu 30 kg fiecare. O placă de tăiere încorporată asigură o muncă eficientă.
Carcasa barului pentru salate este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Acest material este inert din punct de vedere biologic și nu reacționează la contactul cu alimentele, ceea ce îl face inofensiv pentru sănătate. De asemenea, este rezistent la coroziune, garantând o durată de viață lungă. Capacul din sticlă călită este la fel de durabil și igienic. Toate suprafețele barului de salate pot fi curățate rapid și temeinic datorită porozității lor reduse.
Picioarele, care sunt reglabile în înălțime până la 30 mm, vă permit să adaptați tejgheaua pentru salată la suprafața respectivă, astfel încât să fie întotdeauna stabilă și să nu alunece. Barul de salate expune atractiv produsele dumneavoastră și le păstrează la temperatura potrivită.