Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Articol: EX10030985

|

Model: SBS-HSD-4

Cablu Retractabil - 100 kg - {{lungime de lucru}} m - forță de impact {{forța maximă de oprire}} kN

La Preț Promoțional
289,00 RON 559,00 RON
Ofertă limitată în timp Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
274,55 RON
5+
10%
260,10 RON
10+
15%
245,65 RON
Steinberg Systems
Caracteristici cheie
  • Optimal - 3 m cordon
  • Siguranță - o persoană de 100 kg are o forță de impact în cădere de 4 kN
  • Flexibil - cârligul rotativ previne răsucirea curelei
  • Eficient - sistem integrat de amortizare a șocurilor cu indicator de cădere cusut, cu aplicarea unei forțe mai mici de 3 kN la punctul de ancorare.
  • Stabil - carcasă ușoară din plastic ABS și chingi indestructibile cu o sarcină de tracțiune statică de 15 kN (3 min/s)
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Material
Plastic ABS
Oțel inoxidabil
Aluminiu
Culoare
roșu
Lungime de lucru
3 m
Forța maximă de oprire
4 kN
Distanța maximă de oprire
55 in
Închidere după starea
5 kg
Capacitate de încărcare - capacitate maximă.
100 kg
Dimensiuni (LxlxÎ)
53.5 X 31 X 31.5 cm
Greutate
8.35 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
28.5 X 26 X 15.6 cm
Transport Greutate
1.9 kg

Pachet de livrare

  • {Șnur retractabil SBS-HSD-4}
  • Manual de instrucțiuni

Descrierea Produsului

Dispozitivul de siguranță la înălțime vă oferă siguranță la înălțimi mari!

Fie că vă aflați pe o platformă de lucru sau pe o schelă, siguranța este primordială atunci când lucrați la înălțime! Cu ajutorul cablului de protecție împotriva căderilor veți obține o protecție optimă împotriva căderilor. Acest lucru vă oferă libertatea de a lucra în siguranță la înălțimi mari. Designul robust și proprietățile sale de absorbție a șocurilor reduc semnificativ riscul de accidente și contribuie la siguranța la locul de muncă. Atașați cablul de protecție împotriva căderilor la un ham, pe care îl puteți găsi, de asemenea, la expondo.

Folosiți sistemul de siguranță sofisticat pentru a vă menține în siguranță la înălțimi mari!

Dacă greutatea dumneavoastră, inclusiv hainele de lucru, este mai mică de 100 kg, sistemul de asigurare este cordonul retractabil optim pentru unelte pentru munca dumneavoastră ca instalator în sectorul energiei eoliene sau pentru munca pe o schelă. Atașați dispozitivul de oprire a căderii la hamul de siguranță cu un cârlig de prindere (nu este inclus). Agățați cârligul pe postul de lucru la înălțimea dorită. Suspensia este concepută astfel încât centura să nu se răsucească și să vă ofere întotdeauna suficientă libertate de mișcare.
În cazul în care cădeți cu șnurul retractabil, centura de siguranță de lucru se blochează în mod fiabil cu o forță de 4 kN și vă prinde. Chinga cu lățimea de 10 mm poate rezista la cele mai grele sarcini. În plus, sistemul de frânare amortizează forțele care acționează asupra dumneavoastră la mai puțin de 3 kN. Cu acest echipament de protecție puteți preveni rănile grave și puteți lucra cu protecția necesară chiar și în situații extreme.
Sistemul de protecție împotriva căderilor de tip retractabil de 3 m este alcătuit dintr-o carcasă din plastic ABS extrem de rezistentă, un cârlig de fixare din oțel inoxidabil și un cârlig rotativ din aluminiu. Toate elementele sunt proiectate excelent, ceea ce contribuie la siguranța dumneavoastră optimă. Piesa de legătură este o curea de chingă durabilă și robustă pe care o trageți în funcție de situație. Suspensia pivotantă previne răsucirea centurii. Apelați la soluțiile de la Steinberg Systems pentru siguranța la înălțime!

Evaluări și recenzii

Filtrează după :
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre