Trustpilot
(14) Recenzii

Articol: EX10030626

|

Model: SBS-PS-150

Cântar de Podea - 150 kg / 50 g - covoraș anti-alunecare - LCD

1.499,00 RON
Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
1.424,05 RON
5+
10%
1.349,10 RON
10+
15%
1.274,15 RON
Steinberg Systems
Caracteristici cheie
  • Exact - precizie de cântărire de 50 g cu o sarcină maximă de până la 150 kg
  • Mare - suprafață de cântărire din oțel inoxidabil de 95 x 50 cm
  • Animale - covoraș anti-alunecare pentru animale și modul Animal facilitează cântărirea animalelor
  • Clar - afișaj LCD de înaltă tehnologie cu iluminare de fundal separat
  • Baterie de lungă durată - durată de viață a bateriei de până la 30 de ore sau adaptor
  • Interfață computer-RS-232 pentru schimbul de date cu protocoale de comunicare standard
Detalii de livrare
Retururi și garanție

F.T. acum 2 luni

Cântărire convenabilă și care economisește spațiu...

Sunt kinetoterapeut animale și am cumpărat acest cântar. Poate fi depozitat pentru a economisi spațiu și poate fi folosit pentru a verifica pacienții animale, dacă este necesar. Este pozitiv că cântarul are un afișaj separat pentru citirea greutății, care a fost un punct principal pentru achiziție. Display-ul poate fi așezat cu ușurință pe perete, fără găurire, de exemplu. prin contact magnetic. Nu am gasit un punct negativ pana acum. Sunt foarte multumit de scara.

Detalii tehnice

Afișare
LCD
Tensiune [V]
230
Capacitate de suprasarcină
max. 150%
Delenie [g]
50
Funcții
Tara/Zero/Mod animal/Iluminare de fundal/Index de masa corporala/Rata de transmisie/Bit de paritate/Mod transmisie/Nivel filtru/Raza de blocare/RS232/Oprire automata/Calibrare/
Suprafața de cântărire [mm]
950 x 500
Dimensiunea bateriei
1.300,00 [mAh]
Jednotky váženia
kg, lb, oz
Durata de încărcare a bateriei [h]
3.5
Oprire automată după [s]
120
Podrobnosti o napájaní
adaptor 12 V / 1 A
Tare
Da
Zero
Da
Lumina de fundal
Da
Calibrare
Da
Avertisment de supraîncărcare
Da
Durata de viață a bateriei
30 h
Capacitate de încărcare - capacitate maximă.
150 kg
Dimensiuni (LxlxÎ)
100 X 50 X 7 cm
Greutate
14.48 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
117 X 63.5 X 11.5 cm
Transport Greutate
19.52 kg

Pachet de livrare

  • Cântar de podea SBS-PS-150
  • Manual de instrucțiuni

Descrierea Produsului

Cântar de podea pentru pachete, animale și alte încărcături mari

Cântarul de podea SBS-PS-150 de la Steinberg Systems poate fi folosit oriunde aveți nevoie pentru a cântări obiecte grele fără a le ridica prea departe de podea. Cu o capacitate de 150 kg și o precizie de până la 50 g, această cântar este perfectă pentru utilizarea în depozite, angro, industrie sau în comerț. Datorită covorașului anti-alunecare și modului animal integrat, puteți determina chiar și cu precizie greutatea animalelor. Cântarul de podea este deja calibrat, așa că nu trebuie să faceți ajustări suplimentare și puteți începe să îl utilizați imediat. Chiar și obiectele foarte grele din depozit care se află pe podea sunt ușor de ridicat pe cântar și de cântărit.

Cântăriți încărcăturile grele cu cântarul de podea - exact acolo unde aveți nevoie

Suprafața de cântărire de 95 x 50 cm oferă mult spațiu pentru obiecte și mai mari, în timp ce designul său elegant asigură că cântarul nu ocupă mai mult spațiu decât este necesar și facilitează încărcarea greutăților mari. Covorașul anti-alunecare vă permite să cântăriți chiar și animalele agitate. Picioarele cântarelor industriale pot fi reglate în înălțime pentru a compensa podelele neuniforme.
Panoul de control cu display este conectat extern la platforma de cântărire cu un cablu, astfel încât să poată fi adaptat în mod flexibil la situația de măsurare respectivă. Caracteristicile de eficiență energetică ale cântarului includ un mod de baterie cu o durată de până la 30 de ore. Alarma de baterie scăzută previne oprirea cântarei în timp ce este în uz. Cântarul se oprește după 120 de secunde de inactivitate pentru a economisi energie.
Despre funcții: Funcțiile Tara, Zero și Unit Change acopera fiecare proces relevant din depozit, inclusiv pregătirea pentru expediere. Modul Animal compensează mișcările la măsurarea animalelor cu o greutate de până la 150 kg. Setările individuale permit utilizarea flexibilă a numeroase tehnologii de cântărire.
Ecranul LCD cu iluminare din spate facilitează citirea valorilor măsurate în medii slab iluminate, cum ar fi depozitele sau depozitele. O interfață RS-232 este integrată în panoul de control extern cu ajutorul căruia puteți transfera datele adunate pe computer. Cântarul de podea vă permite să afișați rezultatele măsurătorilor în kg, lb sau oz. Apare un avertisment dacă cântarul este supraîncărcat cu 150 %.

Evaluări și recenzii

4.9

Bazat pe 14 recenzii

Filtrează după :

acum 2 luni Postat pe Expondo Germany

Cântărire convenabilă și care economisește spațiu...

Sunt kinetoterapeut animale și am cumpărat acest cântar. Poate fi depozitat pentru a economisi spațiu și poate fi folosit pentru a verifica pacienții animale, dacă este necesar. Este pozitiv că cântarul are un afișaj separat pentru citirea greutății, care a fost un punct principal pentru achiziție. Display-ul poate fi așezat cu ușurință pe perete, fără găurire, de exemplu. prin contact magnetic. Nu am gasit un punct negativ pana acum. Sunt foarte multumit de scara.

Arată recenzia originală

acum 3 luni Postat pe Expondo Ireland

Niciun comentariu furnizat.

Arată recenzia originală

acum 3 luni Postat pe Expondo France

Expediere rapidă

Livrare rapida, produs de calitate, ideal pentru cantarirea mieilor fara a-i ridica, ce confort!

Arată recenzia originală

acum 3 luni Postat pe Expondo Denmark

Greutate placuta si rapida

Măsoară precis și rapid.

Arată recenzia originală

acum 4 luni Postat pe Expondo United Kingdom

Un set grozav de cântare profesionale

Foarte mulțumit de livrarea promptă a acestor cântare. Sosite cu instrucțiuni, sunt compacte și arată foarte profesional. Ar recomanda!

Arată recenzia originală

acum 5 luni Postat pe Expondo Netherlands

Cantar de podea

Cantarul a sosit dupa livrare rapida si bine ambalat. Din păcate, o conexiune pentru un cablu a fost îndoită. Restul a fost bine. Te-am contactat prin e-mail. Acest lucru a fost rapid răspuns și luat în serios. A doua zi am fost contactat prin email. Ea a vrut să-mi facă o reducere de 20% dacă l-am lăsat în această situație. Ar putea fi îndoit astfel încât să fie utilizabil. Am căzut de acord. Câteva zile mai târziu, banii au fost deja restituiți. Ambele părți mulțumite. Serviciu excelent

Arată recenzia originală

acum 10 luni Postat pe Expondo Germany

Cantar de vițel

Am transformat cântarul într-un cântar mobil pentru viței. Stă pe o platformă mobilă lungă de 120 cm și are o margine lată de 55 cm. Cântărim vițeii înainte de a le vinde. scara s-a dovedit 100%.

Arată recenzia originală

anul trecut Postat pe Expondo Switzerland

Tiptop

După cum era de așteptat, cântarul este ideal pentru cântărirea câinilor noștri.

Arată recenzia originală

anul trecut Postat pe ManoMano France

Cântar precis pentru urmărirea greutății câinilor mari. Produs potrivit si robust. Livrat cu covoraș antiderapant. Un suport pentru panoul de citire pentru a-l atașa pe un perete. Cam greu pentru transport, dar solid. Picioarele se pot adapta la podea la nivel. Livrat in 3 zile. Foarte mulțumit de utilizarea sa.

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Expondo Switzerland

Scara mare de podea

Pot recomanda cu adevărat acest cântar de podea Produs grozav, am nevoie de el pentru câinele nostru, afișaj mare frumos, ușor de utilizat, raport calitate/preț, livrare rapidă de top, nu pot scrie nimic negativ, de aceea îi dau 5 stele

Arată recenzia originală

Întrebări frecvente

Pot conecta cantarul la PC-ul meu?

Da, consola de control este echipată cu o interfață RS-232 pe care o puteți utiliza pentru a conecta cântarul la computer.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre