Termometrul cu infraroșu HACCP cu senzor suplimentar de platină
Cu termometrul cu infraroșu HACCP, puteți măsura temperatura la suprafață la fel de fiabil ca și la câțiva centimetri mai jos. Datorită tehnologiei cu infraroșu, puteți scana suprafața în cel mai scurt timp, iar cu ajutorul sondei de platină puteți pătrunde mai adânc în temperatură. Indiferent de metoda pe care o alegeți, veți obține rezultate precise în mai puțin de o secundă.
Prin intermediul unei aplicații, puteți reconcilia datele măsurate și puteți vedea imediat dacă alimentele respectă orientările HACCP privind siguranța alimentară. Pentru a face acest lucru, dispozitivul este conectat la smartphone-ul dumneavoastră prin Bluetooth. În plus, un indicator LED este integrat în unitate pentru a furniza informații despre temperatură și conformitatea cu HACCP. Astfel, aveți întotdeauna toate rezultatele măsurătorilor la vedere în siguranță și puteți reacționa în consecință.
Dacă măsurați prin infraroșu, este disponibil un domeniu de măsurare de la -40 la 300 °C. Sonda de platină, care se caracterizează printr-o conductivitate de primă clasă, înregistrează temperaturi cuprinse între -40 și 250 °C. Dispozitivul de măsurare convinge printr-o precizie de ±0,6 ℃ / ±1,1 ℉ și o rezoluție de 0,1 ℃/℉. Toate valorile pot fi citite rapid și fiabil pe afișajul LCD cu design generos. Pentru o funcționare cu economie de energie, dispozitivul de măsurare a alimentelor este echipat cu o funcție de oprire automată. Un acumulator puternic reîncărcabil alimentează unitatea cu energie, care este reîncărcată prin intermediul unei unități de rețea, dacă este necesar.