Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Articol: EX10031309

|

Model: SBS-LDM-110

Telemetru cu laser - până la 70 m - precizie de 1,5 mm - Bluetooth - IP54 - nivel cu bulă de aer

Nou
729,00 RON
Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
692,55 RON
5+
10%
656,10 RON
10+
15%
619,65 RON
În stoc
LIVRARE GRATUITĂ aprox. luni, 23 septembrie
Cel mai mic preț garantat
Steinberg
Caracteristici cheie
  • Precizie - măsurator de distanțe cu laser cu o precizie de ±1,5 mm la o distanță de 70 m
  • Sigur - telemetru laser roșu de clasă 2, inofensiv în caz de contact accidental cu ochii
  • Versatil - dispozitivul de măsurare cu laser captează distanțe, suprafețe și volume și dispune de un afișaj LCD cu iluminare din spate
  • Flexibil - distanțometrul cu laser afișează valorile în metri, picioare sau inci, măsoară continuu sau prin cronometru și salvează până la 20 de înregistrări de date.
  • Portabil - instrumentul de măsurare cu laser are clasa de protecție IP54 împotriva prafului și a stropilor și este ușor de manevrat datorită designului său compact.
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Tipul de alimentare electrică
Baterie
Clasa
II
Material
Plastic ABS
TPE
PC
Culoare
Negru
Afișare
LCD
Tip laser
635 nm, <1 mW
Precizie [mm]
±1.5
Unități de măsură
m / in /ft
Temperatura de depozitare [°C]
-10 - 60
Domeniul de măsurare [m]
0.05 - 70
Temperatura de funcționare [°C]
0 - 40
Trieda ochrany IP
IP 54
Dimensiunea memoriei pentru măsurători
20
Numărul de baterii
2
Bluetooth
Da
Pe baterii
Da
Măsurarea suprafeței
Da
Iluminarea fundalului
Da
Măsurarea volumului
Da
Măsură pitagoreică
Da
Dimensiuni (LxlxÎ)
13.5 X 5.3 X 3.1 cm
Greutate
0.16 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
17.5 X 10 X 7.3 cm
Transport Greutate
0.37 kg

Pachet de livrare

  • Telemetru cu laser SBS-LDM-110
  • Geantă

Descrierea Produsului

Aparat de măsurare cu laser cu o precizie de 1,5 mm pe o distanță de 70 m

Precizia întâlnește portabilitatea: Aparatul de măsurare a distanței cu laser de la Steinberg Systems este foarte precis, compact și fiabil. Un aparat digital de măsurare a distanței ușurează și simplifică semnificativ munca, deoarece nu sunt necesare nici puncte de măsurare și nici o a doua persoană pentru a determina măsurători precise. Cu o rază de acțiune de 70 de metri, dispozitivul de măsurare cu laser este potrivit oriunde este nevoie de precizie - fie pe șantierele de construcții, în depozite sau acasă. Modelul oferă o mare flexibilitate și confort cu ajutorul cronometrului, a funcțiilor de urmărire, de măsurare continuă și a transferului de date prin Bluetooth pentru iOS.

Măsurător de distanțe cu laser pentru suprafețe, unghiuri, volume și suprafețe.

Măsurători precise pentru rezultate exacte: Utilizați instrumentul de măsurare cu laser pentru a determina rapid și precis distanțele cu o precizie de 1,5 mm. Pe lângă distanțe, dispozitivul profesional măsoară și unghiuri (funcția Pitagora), înclinații de până la 65° și calculează suprafețe și volume. Acest lucru îl face ideal pentru calcularea cantităților de materiale. Telemetrul afișează toate măsurătorile și echivalentele acestora pentru suprafață și volum în metri, picioare și inci. Dispozitivul are 20 de sloturi de memorie. Acest lucru vă permite să urmăriți valorile salvate și să reduceți erorile cauzate de transferul manual al măsurătorilor. Telemetrul cu laser dispune de o funcție de calibrare automată. Aceasta afișează unghiul în timp real, fiind mai rapidă și mai precisă decât un nivel cu bulă de aer. Datorită dimensiunii sale compacte și a funcționării pe baterii, măsuratorul de distanțe cu laser este, de asemenea, dispozitivul ideal pentru utilizarea în deplasare. Cu un grad de protecție IP54 împotriva prafului și a stropilor de apă, este perfect pentru mediile dificile, cum ar fi șantierele de construcții. Datorită curelei pentru încheietura mâinii și a husei din nailon moale, dispozitivul de măsurare este ușor de transportat confortabil.
Acest aparat de măsurare a distanței utilizează un laser de clasa 2. Aceste lasere emit lumină numai în domeniul lungimilor de undă vizibile și nu vor provoca răniri dacă vă uitați accidental în fascicul. Distanțometrul cu laser are un ecran LCD cu iluminare de fundal. Acest lucru vă permite să citiți cu ușurință valorile măsurate pe timp de noapte sau în medii întunecate.

Evaluări și recenzii

Filtrează după :
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre