Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Articol: EX10200030

|

Model: TEM015D-B1

Balanță de numărat prețuri - calibrată - 6 kg / 2 g - 15 kg / 5 g

1.249,00 RON
Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
1.186,55 RON
5+
10%
1.124,10 RON
10+
15%
1.061,65 RON
Caracteristici cheie
  • Cântar calibrat și certificat în fabrică cu precizie ridicată: 2 g (6 kg) - 5 g (15 kg)
  • Funcționează pe baterii - până la 100 de ore
  • Afișaj LCD cu cifre mari, ușor de citit, chiar și în condiții de lumină slabă și la unghiuri ciudate
  • 250 de articole memorabile, 8 spații de memorie cu acces rapid pentru articolele selectate
  • Conexiune interfață serială pentru conectarea la PC sau la casa de marcat
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Frecvența [Hz]
50
Material
Plastic ABS
Oțel inoxidabil
Culoare
alb
Afișare
LCD
Tensiune [V]
110-230
Alimentarea cu energie electrică
Adaptor AC + baterie
Gama de greutate [kg]
0 - 15
Delenie [g]
3000
Protocolul
DIALOG 06, TEM, TISA, DELTA
Suprafața de cântărire [mm]
230 x 300
Precizie W1
2G
Precizie W2
5G
Moduri de cântărire
W1, W2
Presnosť [kg]
0.005
Domeniul de cântărire W1
40g - 6kg
Domeniul de cântărire W2
100 g - 15 kg
Numărul de poziții de memorie
250
Podrobnosti o napájaní
Baterie 7,8 V, 1,2 A AC / 110 - 230 V, 50 Hz
Salvați
Da
Zero
Da
Numărare
Da
Calibrare
Da
Nivel încorporat
Da
Pe baterii
Da
Avertisment de supraîncărcare
Da
Iluminarea fundalului
Da
Timp de funcționare
100 h
Dimensiuni (LxlxÎ)
33 X 32.5 X 16.5 cm
Greutate
4 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
37.5 X 34 X 23 cm
Transport Greutate
4.8 kg

Pachet de livrare

  • Balanță pentru calcularea prețurilor TEM015D-B1
  • Cablu de alimentare
  • Manual de instrucțiuni

Descrierea Produsului

Cântar pentru calcularea prețurilor - calibrat - 6 kg/2 g - 15 kg/5 g

Cântarul pentru calcularea prețurilor TEM015D-B1 oferă rezultate de măsurare deosebit de precise, cu o capacitate maximă de cântărire de 15 kg și o precizie de 5 g. Rezultatele sunt afișate pe un afișaj LCD. Cântarul este ideal pentru magazine, farmacii, ceainării, industria alimentară, piețe săptămânale sau alte domenii de aplicare în care produsele trebuie cântărite. Cântarul este omologat CE, certificat OIML, calibrat oficial și, prin urmare, aprobat pentru utilizare comercială. Calibrarea oficială este valabilă timp de doi ani de la prima utilizare. Gama de produse TEM conține consumabile industriale de înaltă calitate și cântare precise pentru toate domeniile de aplicare.
Cântarul de preț îndeplinește cerințele pentru utilizare comercială, astfel cum este confirmat de marca de calitate M. Acesta este livrat deja calibrat și certificat. Această primă certificare este valabilă pentru primii doi ani de utilizare; totuși, calibrarea trebuie confirmată de o persoană autorizată în conformitate cu reglementările naționale. Numai atunci cântarul va primi autocolantul de calibrare oficială. După doi ani, cântarul poate fi recertificat de către autoritățile de certificare. Veți primi, de asemenea, o declarație de conformitate pe care trebuie să o păstrați împreună cu cântarul. De asemenea, cântarul are un autocolant cu anul de certificare. Acest lucru asigură faptul că puteți utiliza în mod legal cântarul pentru bunuri care vor fi oferite spre vânzare.
Doriți rezultate de cântărire rapide și precise? Cântarul electronic nu numai că indică rezultatele în câteva secunde, dar afișajul său LCD cu 3 culori reacționează imediat când îl resetați la zero. Rezultatele cântăririi, prețul unitar și costul total pot fi afișate simultan.
Iluminarea de fundal vă permite să citiți toate valorile chiar și în condiții de iluminare slabă. Cifrele albastre înalte de 28 mm sunt ușor de citit chiar și în unghiuri ciudate. De asemenea, semnalele acustice susțin funcționarea.
Cântarul electronic are o varietate de funcții practice, cum ar fi calcularea prețului. De asemenea, puteți alege între două moduri de cântărire. W1 trebuie utilizat pentru a cântări articole de la minimum 40 g la maximum 6 kg cu o precizie de 2 g. W2 dublează acești parametri. Numărul maxim de produse salvate este de 250 și există 8 spații de memorie ușor accesibile pentru articolele selectate.
Tastatura cu membrană este rezistentă la apă și grăsimi. Cântarul are o bară de siguranță încorporată în margine pentru a proteja afișajul clientului. Datorită picioarelor rezistente din cauciuc, cântarul are întotdeauna o bază sigură și antiderapantă. De asemenea, puteți regla înălțimea picioarelor pentru a compensa suprafețele inegale, iar picioarele cauciucate vă protejează suprafața de lucru de zgârieturi.
Cântarul de calcul al prețurilor este echipat cu o baterie încorporată de 6 V / 4,5 Ah pentru a garanta funcționarea pe termen lung. Acest lucru permite până la 100 de ore de utilizare mobilă. Puteți utiliza cântarul fără efort chiar și în timp ce se încarcă. Nivelul curent al bateriei este afișat sub formă de bare pe indicatorul bateriei. Cântarul are un mod de economisire a energiei care economisește bateria și electricitatea.
Suprafața de cântărire din oțel inoxidabil a cântarului măsoară 23 x 30 cm. Cântarul pentru calcularea prețurilor este proiectat în funcție de compactitate. Masa totală redusă și greutatea redusă facilitează depozitarea și transportul cântarului. Carcasa este, de asemenea, fabricată din plastic durabil.
Cântarul electronic pre-setat este echipat cu un port universal RS232. Această conexiune de interfață serială vă permite să conectați cu ușurință cântarul la o casă de marcat sau la un PC. TEM reprezintă tehnologie de măsurare de înaltă calitate și fiabilitate.

Evaluări și recenzii

Filtrează după :

Întrebări frecvente

Ce înseamnă să ai o precizie de 2 g pentru 6 kg?

Discrepanța maximă la cântărirea produselor de până la 6 kg se ridică la 2 g. Aceasta înseamnă că cântarul cântărește cu precizie de două grame.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre