Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Articol: EX10200161

|

Model: BEK+C035X0400300-BODYBY

Cântar de baie cu tijă de măsurare - calibrat - 300 kg

Nou
2.999,00 RON
Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
2.849,05 RON
5+
10%
2.699,10 RON
10+
15%
2.549,15 RON
Stoc redus
LIVRARE GRATUITĂ aprox. vineri, 13 septembrie
Cel mai mic preț garantat
Caracteristici cheie
  • Clar - cântarul de baie dispune de un afișaj LCD cu iluminare din spate
  • Reglabil - măsurați-vă înălțimea cu ajutorul cântarului corporal folosind o tijă de măsurare extensibilă de la 60 la 200 cm
  • Economic - cântarul de greutate are o funcție de oprire automată de 30 de secunde, economisind energie și permițând o durată de funcționare de până la 100 de ore.
  • Siguranță - cântarul personal este echipat cu o suprafață de cântărire spațioasă de 35 x 40 cm, care este acoperită cu cauciuc pentru un sprijin sigur.
  • Mobil - cântarul corporal cu baterii funcționează independent de rețeaua electrică și poate fi reîncărcat cu ajutorul adaptorului de alimentare atunci când este necesar
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Material
Cauciuc
Aluminiu
Plastic
Fier
Culoare
Argint metalic
Afișare
LCD cu iluminare de fundal
Alimentarea cu energie electrică
Adaptor AC
Jednotky váženia
kg
Presnosť [kg]
0.1
Oprire automată după [s]
30
Podrobnosti o napájaní
7,8 V, 1,2 A AC / 110 V - 230 V AC, 50 Hz
Distilator de alcool
Nu
Pe baterii
Da
Calibrare automată
Nu
Sarcina maximă
300 kg
Dimensiuni (LxlxÎ)
57.5 X 42.5 X 141.2 cm
Greutate
14.15 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
95.2 X 43.6 X 19.5 cm
Transport Greutate
16.4 kg

Pachet de livrare

  • Cântar de baie BEK+C035X0400300-BODYBY

Descrierea Produsului

Obțineți două citiri deodată cu cântarul corporal TEM

Cu cântarul personal TEM, vă puteți cântări și măsura înălțimea cu un singur dispozitiv. În acest fel, puteți capta rapid și ușor două dintre cele mai importante măsurători corporale. Tija de măsurare și suprafața de cântărire sunt proiectate astfel încât să puteți efectua ambele măsurători într-o singură trecere.

Cântarul de baie captează cu precizie și rapiditate greutatea și înălțimea.

Cântarul corporal acordă prioritate siguranței în timpul cântăririi. Puteți sta în siguranță pe suprafața de cântărire din cauciuc antiderapant de 35 x 40 cm. Pur și simplu reglați tija de măsurare pentru a vă adapta înălțimea în intervalul de 60 până la 200 cm și citiți valoarea măsurată afișată pe tijă.

Capacitatea maximă de încărcare a cântarului digital pentru baie este de 300 kg. Ecranul LCD clar și retroiluminat afișează valoarea măsurată cu o precizie de până la 100 g. Cele șase cifre de 28 cm permit citirea rapidă a valorilor măsurate. Cântarul de greutate este alimentat de o baterie reîncărcabilă cu o durată de funcționare impresionantă de 100 de ore. Datorită funcției de deconectare automată după 30 de secunde fără încărcare, cântarul este extrem de eficient din punct de vedere energetic, astfel încât trebuie doar să îl reîncărcați ocazional cu ajutorul adaptorului de rețea.

Cântarul pentru animale de la TEM este conform cu reglementările pentru comerț. Acesta este livrat deja calibrat și certificat. Această primă certificare este valabilă pentru primii doi ani de utilizare, după care calibrarea trebuie recertificată de către o persoană autorizată în conformitate cu reglementările naționale. Numai atunci cântarul va primi autocolantul de calibrare oficială. După doi ani, cântarul poate fi recertificat de către autoritățile de certificare. Veți primi, de asemenea, o declarație de conformitate pe care trebuie să o păstrați împreună cu cântarul.

Evaluări și recenzii

Filtrează după :
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre