Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Articol: EX10200011

|

Model: TEL030B1D-V2-B1

Cântar de preț cu afișaj LED - calibrat - 15 kg / 5 g - 30 kg / 10 g

1.199,00 RON
Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
1.139,05 RON
5+
10%
1.079,10 RON
10+
15%
1.019,15 RON
Stoc redus
LIVRARE GRATUITĂ aprox. joi, 26 septembrie
Cel mai mic preț garantat
Caracteristici cheie
  • Calibrat, pentru o cântărire certificată și precisă: 5 g (15 kg) - 10 g (30 kg)
  • Încărcat cu baterie - până la 40 de ore
  • Afișaj LED cu cifre mari, ușor de citit, chiar și cu o vedere proastă
  • Inclusiv bol de cântărire cu o capacitate de 3 litri
  • Conexiune interfață serială pentru conectarea la un PC sau la o casă de marcat
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Frecvența [Hz]
50
Material
Plastic ABS
Oțel inoxidabil
Aluminiu
Afișare
LED
Tensiune [V]
110-230
Alimentarea cu energie electrică
Adaptor AC + baterie
Clasa de protecție IP
IP20
Gama de greutate [kg]
0.1-30
Delenie [g]
5 / 10
Funcții
Taring / Zeroing / Saving / Totalizare / Calcularea prețului
Dimensiunea platformei [cm]
23 x 30
Protocolul
DIALOG 06, TEM, TISA, DELTA, CAS(NCI), ACLASS
Jednotky váženia
kg
Moduri de cântărire
W1, W2
Domeniul de cântărire W1
0.1-15kg
Domeniul de cântărire W2
0.2-30kg
Numărul de poziții de memorie
250
Calibrare
Da
Timp de funcționare
40 h
Dimensiuni (LxlxÎ)
33 X 32.5 X 46.5 cm
Greutate
4.35 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
50 X 47 X 21 cm
Transport Greutate
5.8 kg

Pachet de livrare

  • Cântar electronic TEL030B1D-V2-B1
  • Cablu de alimentare
  • Manual de instrucțiuni

Descrierea Produsului

Cântar electronic cu afișaj LED - 15 kg/ 5g - 30 kg/10 g

Cântarul electronic TEL030B1D-V2-B1 oferă rezultate de măsurare deosebit de precise, are o capacitate maximă de cântărire de 30 kg și o precizie de 10 g. Prin urmare, cântarul este ideal pentru magazine, farmacii, ceainării, industria alimentară sau în piețe și alte locuri unde trebuie verificată greutatea produsului. Cântarul a fost deja calibrat și este astfel aprobat pentru comercializare! Perioada de valabilitate a calibrării este de doi ani de la începerea funcționării. Gama TEM conține consumabile industriale de înaltă calitate și cântare precise pentru toate domeniile de aplicare.
Într-un mediu cu ritm rapid, veți primi rezultate precise de cântărire în cel mai scurt timp. Balanța afișează rezultatele imediat. Afișajul LED reacționează rapid, chiar și atunci când cântarul a fost resetat la zero. Sunt afișate greutatea, prețul unitar și costurile totale. Datorită luminii de fundal, afișajul vă ajută să lucrați, chiar și în locuri întunecate. Chiar și atunci când vederea este proastă, cifrele roșii de 14 mm sunt ușor de citit. Semnalele acustice susțin operațiunea.
Cântarul electronic are diverse funcții practice. Atunci când este activată corecția zero automată, scala indică un punct zero stabil, de exemplu atunci când temperatura camerei se modifică. Puteți alege între două moduri de cântărire. Cu W1, trebuie să cântăriți între 100 g și 15 kg, precizia este de 5 g. Cu W2, puteți dubla parametrii. Numărul maxim de articole pe care le puteți salva este de 250 și există spații de stocare cu acces rapid pentru articolele selectate.
În plus, tastatura foliată este rezistentă la apă și grăsimi. Cântarul are întotdeauna un suport sigur și anti-alunecare datorită picioarelor sale robuste din cauciuc. De asemenea, puteți regla înălțimea picioarelor și, astfel, puteți uniformiza terenurile accidentate. De asemenea, acestea protejează orice suprafață de lucru de zgârieturi.
Pentru a asigura o funcționare îndelungată, cântarul are o baterie integrată de 6 V 4,5 Ah. Acest lucru permite o funcționare mobilă de până la 40 de ore. Chiar și în timp ce încărcați cântarul, îl puteți utiliza în continuare. Cântarul are un mod de economisire a energiei care protejează bateria și economisește energie electrică.
Cântarul are două suprafețe de cântărire interschimbabile care măsoară 23 x 30 cm. O suprafață este fabricată din oțel inoxidabil, iar cealaltă este un bol de cântărire fabricat din plastic ABS durabil. Bolul are o înălțime de 5 cm și o capacitate de 3 litri. La proiectarea cântarului, s-a pus mare accent pe un design compact. Dimensiunile generale mici, precum și greutatea redusă a dispozitivului facilitează depozitarea și transportul. Carcasa este fabricată din plastic durabil.
Baremul de preț prestabilit are o conexiune RS232 standard. Cu această conexiune de interfață serială, puteți conecta cu ușurință cântarul la o casă de marcat sau la un PC. Toate informațiile despre opțiunile de setare pot fi găsite pe CD-ul software. TEM înseamnă tehnologie de înaltă calitate și fiabilitate.

Evaluări și recenzii

Filtrează după :

Întrebări frecvente

Ce înseamnă o precizie de 5 g la 15 kg?

Divergența maximă la cântărirea produselor de până la 15 kg este de 5 g. Aceasta înseamnă că scala este corectă până la un gram.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre