Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Articol: EX10050279

|

Model: ULX-RM-06

Mat de cauciuc - 92 x 92 x 1 cm - negru

La Preț Promoțional
169,00 RON 219,00 RON
Ofertă limitată în timp Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
160,55 RON
5+
10%
152,10 RON
10+
15%
143,65 RON
În stoc
LIVRARE GRATUITĂ aprox. vineri, 13 septembrie
Cel mai mic preț garantat
ulsonix
Caracteristici cheie
  • Multifuncțional - pentru un confort sporit la mers, pentru a preveni oboseala sau alunecarea sau pentru a absorbi șocurile
  • Versatil - ideal pentru spațiile cu trafic public intens, în ateliere, în fabrici, precum și în locuri de muncă umede sau în grajduri și padocuri.
  • Durabil - rezistență mare la tracțiune, rezistent la intemperii și insensibil la influențe externe
  • Siguranță - antiderapant și nu se încrețește pentru a provoca pericole de împiedicare datorită calității de înaltă rezistență
  • Simplu - rapid de instalat și ușor de curățat și întreținut
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Material
Cauciuc
Culoare
Negru
Dimensiuni (LxlxÎ)
92 X 92 X 1 cm
Greutate
5.3 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
12.5 X 12.5 X 95 cm
Transport Greutate
5.75 kg

Pachet de livrare

  • {Mat de cauciuc ULX-RM-06}
  • Manual de instrucțiuni

Descrierea Produsului

Covorașul de cauciuc versatil de la ulsonix

Covorașul multifuncțional din cauciuc de la ulsonix oferă un confort sporit la mers, reduce oboseala la locul de muncă și previne alunecarea pe suprafețe umede. În același timp, absoarbe șocurile, motiv pentru care este potrivit și ca protecție împotriva vibrațiilor sub mașini și antrenoare de casă sau ca covor de padoc. Covorașul inelar robust este ideal pentru o gamă largă de utilizări în spații cu trafic public ridicat, cum ar fi autoritățile publice, grădinițele, școlile sau universitățile. Dar covorul de colectare a murdăriei oferă, de asemenea, o suprafață plăcută, uscată și sigură în ateliere, fabrici sau locuri de muncă umede. 

Covoraș anti-fatiga durabil și durabil pentru siguranța dumneavoastră

Măsurarea 92 x {{netto_lățime}} cm, oferă o suprafață suficientă pentru a absorbi murdăria și umiditatea în zonele de intrare sau la locul de muncă. Covorașele multiple pot fi ușor combinate și așezate pentru a obține o suprafață mai mare. Structura specială asigură un efect de drenaj excelent și previne astfel alunecarea pe suprafețe umede sau uleioase. În același timp, covorașul 1 de cm grosime absoarbe șocurile și poate preveni astfel deteriorarea obiectelor care cad și oferă un efect antifatiga. Datorită calității sale grele, covorașul se așează sigur și fără alunecare pe o mare varietate de suprafețe, fără colțuri îndoite și nu devine un pericol de împiedicare.
Fabricat dintr-o combinație de cauciuc natural (NR) și cauciuc reciclat, covorașul inelar nu numai că este deosebit de durabil, dar este și foarte rezistent și oferă mai multă siguranță, amortizare și bunăstare pentru mulți ani. De asemenea, este rezistent la intemperii și sfidează numeroase alte influențe externe. Covorașul este, de asemenea, ușor de curățat și de întreținut, astfel încât să lase întotdeauna o impresie de ordine. 

Evaluări și recenzii

Filtrează după :
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre