Trustpilot
(2) Recenzii

Articol: EX10050398

|

Model: ULX-ECOLAU1750

Ozonator de apă - 0,5~1 mg/l - 4 l/min - pentru spălătorie

1.199,00 RON
Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
1.139,05 RON
5+
10%
1.079,10 RON
10+
15%
1.019,15 RON
Stoc redus
LIVRARE GRATUITĂ aprox. vineri, 13 septembrie
Cel mai mic preț garantat
ulsonix
Caracteristici cheie
  • Curat - spălarea cu ozon înseamnă curățare fără aditivi sau agenți de curățare suplimentari
  • Eficient - elimină bacteriile, mirosurile, germenii și pesticidele de pe fructe și legume
  • Ecologic - funcționează ca agent de curățare, nu trebuie încălzit, ceea ce ajută la protejarea mediului înconjurător.
  • Puternic - funcționează cu un debit de apă de 4 l/min și o concentrație de ozon de 0,5~1 mg/l în două etape.
  • Practic - poate fi montat cu ușurință pe perete și conectat la priza de apă
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Marcellus luna trecută

Super eficient. Dezinfectează la temperatura apei reci. Ok.

Detalii tehnice

Culoare
alb
Tensiune [V]
100-240
Putere [W]
36
Presiunea apei [psi]
20~100
Concentrația de ozon [mg/l]
0.5~1
Fluxul de apă
4 l/min
Temperatura de funcționare [°C]
0 - 50
Cablu de alimentare
1.5 m
Lungime furtun
150 cm
Dimensiuni (LxlxÎ)
38.5 X 27.5 X 9 cm
Greutate
2.8 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
45 X 33 X 18 cm
Transport Greutate
3.5 kg

Pachet de livrare

  • Ozonator de apă ULX-ECOLAU1750
  • Adaptor (12 V DC 3 A)
  • Material de montaj
  • Furtun
  • Șurubelniță
  • Manual de instrucțiuni

Descrierea Produsului

Cu ajutorul ozonatorului de apă puteți spăla mai bine și mai delicat.

Spălați fructele și legumele mai bine ca niciodată și protejați în același timp mediul înconjurător. Folosiți ozonatorul de apă de la ulsonix! Ozonul reacționează cu apa și nu numai că îmbunătățește calitatea apei, dar leagă și murdăria și mirosurile. În plus, ozonul elimină 99,6 % din toți agenții patogeni și bacteriile din apă. Alimentele dvs. nu vor fi doar curate, ci și lipsite de pesticide sau substanțe nocive - și vor rămâne proaspete mai mult timp, fără aditivi.

Generatorul de ozon asigură apă curată și protejează mediul înconjurător

Conectați generatorul de ozon pentru apă între intrarea de apă și robinetul chiuvetei dumneavoastră. La un debit de apă de 4 l/min se obține o concentrație de ozon de 0,5~1 mg/l, ceea ce vă oferă rezultate optime de curățare. Spălarea leagă mirosurile, îndepărtează germenii și bacteriile și face ca pesticidele și erbicidele să fie inofensive. De asemenea, puteți folosi apa îmbogățită cu ozon pentru a dezinfecta cuțitele, plăcile de tăiat sau alte ustensile de bucătărie care au fost contaminate cu germeni, de exemplu, atunci când procesați carnea.

Apa tratată cu ozon nu numai că vă curăță alimentele, dar dezinfectează eficient suprafețele fructelor, legumelor sau chiar ale fructelor de mare. În același timp, este lipsit de gust și păstrează gustul natural al alimentelor. În plus, fructele și legumele rămân proaspete mai mult timp datorită tratamentului cu ozon.
Folosiți apă curată, tratată cu ozon, nu numai în bucătărie. De asemenea, puteți utiliza dispozitivul cu ozon pentru duș sau pentru a vă spăla animalele de companie. Apa practic fără germeni este deosebit de blândă și inofensivă pentru sănătate. Și dumneavoastră puteți beneficia de efectul antibacterian al ozonului. În plus, persoanele care suferă de alergii beneficiază de buna toleranță a apei tratate cu ozon și de absența agenților de curățare suplimentari. De asemenea, puteți scoate rufele mai târziu după spălare, fără să vă faceți griji că hainele vor avea un miros neplăcut.
Apa tratată cu ozon poate fi folosită și pentru spălarea rufelor. În timpul spălării, mirosurile sunt legate, iar germenii și murdăria sunt îndepărtate. Această metodă este delicată cu fibrele, deoarece se spală cu apă rece, fără detergent suplimentar. În plus, economisiți bani prin faptul că folosiți mai puțină energie și nu folosiți detergent.
Puteți monta ozonizatorul de apă pe perete în doar câțiva pași înainte de a-l conecta la mașina de spălat. Este alimentat cu 12 V DC prin intermediul unui adaptor, astfel încât îl puteți utiliza în siguranță chiar și în medii umede.

Evaluări și recenzii

5.0

Bazat pe 2 recenzii

Filtrează după :

luna trecută Postat pe Expondo Romania

Super eficient. Dezinfectează la temperatura apei reci. Ok.

acum 5 luni Postat pe Expondo Poland

Revelatie

Dispozitiv grozav. Il recomand tuturor celor care doresc sa economiseasca la cheltuielile legate de spalatul rufelor. Îmi satisface așteptările în ceea ce privește funcția pe care ar trebui să o îndeplinească. Apa ozonată face mai ușor să scapi de murdărie. Descrierea dispozitivului de pe site și pentru care este destinat este în concordanță cu așteptările mele. Dimensiunea redusă îi permite să fie amplasat într-un dulap sau pe perete. Principalul argument pentru care am decis să cumpăr un ozonator sunt dimensiunile sale mici, aspectul estetic, funcționarea simplă și prețul rezonabil.

Arată recenzia originală

Întrebări frecvente

Pot utiliza dispozitivul în condiții de siguranță sau ozonul produs reprezintă un pericol pentru sănătate?

Ozonul produs în apă este complet sigur și nu prezintă niciun risc pentru sănătate, indiferent dacă îl folosiți pentru sterilizarea alimentelor sau pentru curățarea suprafețelor. Ozonul din apă este al doilea cel mai puternic oxidant și este de până la 300 de ori mai eficient împotriva bacteriilor și germenilor decât clorul. Spre deosebire de clor, acesta nu irită pielea. Apa îmbogățită cu ozon este, de asemenea, sigură pentru pielea sensibilă și pentru pielea bebelușilor. Cu toate acestea, nu trebuie să beți apă tratată cu ozon.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre