Trustpilot
(1) Revizuire

Articol: EX10250764

|

Model: UNI_BG_02

Grătar pentru cărbuni cu afumătoare BBQ - oțel - 2 rafturi

La Preț Promoțional
739,00 RON 819,00 RON
Ofertă limitată în timp Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
702,05 RON
5+
10%
665,10 RON
10+
15%
628,15 RON
În stoc
LIVRARE GRATUITĂ aprox. luni, 23 septembrie
Cel mai mic preț garantat
Uniprodo
Caracteristici cheie
  • Robust - grătarul de afumare bărci de grătar are o construcție robustă din oțel pentru o durabilitate ridicată
  • Ușor de curățat - grătarul cu cărbuni proiectat pentru curățare fără efort și depozitare simplă
  • Practic - afumătorul BBQ include un grătar la bază și rafturi pentru alimente, tacâmuri etc.
  • Precizie - termometrul integrat și cele 2 guri de aerisire asigură un control precis al temperaturii pe grătarul cu cărbuni în orice moment
  • Mobil - 2 role fac ca căruciorul pentru grătar să fie ușor de mutat
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Kim Jørgensen acum 2 luni

fin lille grill

puțin mai rău decât cel mai bun, acest grătar este greu de asamblat și setului lipsește șuruburi și piulițe, pare destul de mare în poză, dar, nu este pentru mai mult de două persoane, suntem totuși mulțumiți de dimensiune, deoarece sunt doar doi indivizi!

Detalii tehnice

Material
Oțel acoperit cu pulbere
Culoare
Negru mat
Suprafața de grătar [cm]
42 x 31.5
Rotile
Da
Pe baterii
Nu
Număr de roți
2 Pc
Dimensiuni (LxlxÎ)
50 X 109 X 94 cm
Greutate
15.73 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
40 X 55.5 X 28 cm
Transport Greutate
17.45 kg

Pachet de livrare

  • Grătar cu cărbune cu afumător BBQ UNI_BG_02

Descrierea Produsului

Grătar, afumare, bucurie: grătarul cu afumător BBQ pentru nopți de vară de neuitat

Îți plac fripturile suculente, legumele afumate la grătar și pâinea proaspătă cu usturoi? Atunci grătarul cu afumătoare de la Uniprodo este făcut pentru tine! Grătarul cu cărbuni garantează o seară reușită de grătar, ajutându-vă să pregătiți tot felul de mâncăruri gustoase și delicioase. Vă plac aromele prăjite sau afumate? Două camere care pot fi închise înseamnă că puteți găti o mare varietate de alimente la perfecțiune. Grătarul cu cărbuni, ușor de utilizat și versatil, este alegerea ideală pentru serile de vară în grădină, camping, picnicuri în parc, petreceri cu grătar, festivaluri, evenimente sportive și alte evenimente în aer liber.

Foc temperat pentru o aromă perfectă: grătarul dvs. cu cărbuni de la Uniprodo

Grătarul are o suprafață de grătar de 42 x 31,5 cm și un sistem sofisticat de reglare a aerului care vă permite să controlați temperatura optimă de grătar. În capacul afumătoarei este încorporat un termometru, astfel încât să puteți supraveghea în permanență temperatura. Supapele operabile de pe ambele părți ale grătarului asigură o alimentare optimă cu aer în orice moment. O manivelă amplasată practic vă permite să reglați înălțimea grătarului și astfel să reglați confortabil temperatura.
Un grătar perfect începe cu ustensilele potrivite. Țineți-le la îndemână plasându-le pe cele două rafturi late de pe grătarul afumător BBQ. Fie că este vorba de clești pentru grătar, folie de aluminiu, farfurii sau frigărui - raftul pliabil oferă suficient spațiu pentru ustensilele esențiale. În cadrul căruciorului pentru grătar veți găsi un spațiu suplimentar pentru a depozita cărbunele de lemn, grătarele de pornire și alte accesorii. În plus, grătarul BBQ are un capac mare pe care îl puteți deschide și închide cu ajutorul unui mâner ergonomic. Acest lucru înseamnă că puteți așeza peștele, carnea și legumele confortabil pe grătarele grătarului fără a fi deranjat de căldură. Sau țineți capacul închis pentru a conferi o aromă delicioasă de fum mâncării.

Ușor de montat și de curățat

Curățarea grătarului cu cărbuni și a afumătoarei BBQ este o plimbare în parc. Modelul este alcătuit din oțel durabil. Materialul asigură faptul că grătarul cu cărbuni este stabil, durabil și ușor de curățat. Grătarul afumător cu cărucior pentru grătar este potrivit pentru toate anotimpurile. Atunci când nu este utilizat, cele două roți mari vă ajută să rostogoliți grătarul în șopron sau în depozitul acoperit.

Evaluări și recenzii

4.0

Pe baza a 1 recenzie

Filtrează după :

acum 2 luni Postat pe Expondo Denmark

fin lille grill

puțin mai rău decât cel mai bun, acest grătar este greu de asamblat și setului lipsește șuruburi și piulițe, pare destul de mare în poză, dar, nu este pentru mai mult de două persoane, suntem totuși mulțumiți de dimensiune, deoarece sunt doar doi indivizi!

Arată recenzia originală
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre