Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Articol: EX10250763

|

Model: UNI_BG_01

Grătar cu cărbune și afumătoare BBQ - fier / lemn - 2 camere - 2 rafturi

La Preț Promoțional
619,00 RON 699,00 RON
Ofertă limitată în timp Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
588,05 RON
5+
10%
557,10 RON
10+
15%
526,15 RON
Uniprodo
Caracteristici cheie
  • Robust - grătarul de afumare bărci de grătar are o construcție robustă din fier pentru o durabilitate ridicată
  • Ușor de curățat - grătarul cu cărbune este ușor de curățat, cu acces rapid la cenușă prin ușa laterală
  • Practic - afumătorul BBQ include un grătar mare la bază și rafturi largi din lemn pentru alimente la grătar, tacâmuri etc.
  • Precizie - termometrul integrat asigură un control precis al temperaturii pe grătarul cu cărbuni
  • Mobil - 2 role fac ca căruciorul pentru grătar să fie ușor de mutat
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Material
Lemn
Fier
Culoare
Negru
Lemn
Rotile
Da
Pe baterii
Nu
Număr de roți
2 Pc
Dimensiuni (LxlxÎ)
104 X 51 X 102.8 cm
Greutate
13.2 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
97 X 34 X 37 cm
Transport Greutate
15.7 kg

Pachet de livrare

  • Grătar cu cărbune cu afumător BBQ UNI_BG_01

Descrierea Produsului

Grătar, afumare, bucurie: grătarul cu afumător BBQ pentru nopți de vară de neuitat

Îți plac fripturile suculente, legumele afumate la grătar și pâinea proaspătă cu usturoi? Atunci grătarul cu afumător este făcut pentru dumneavoastră! Grătarul cu cărbuni garantează o seară reușită de grătar, ajutându-vă să pregătiți tot felul de mâncăruri gustoase și delicioase. Vă plac aromele prăjite sau afumate? Două camere care pot fi închise înseamnă că puteți găti o mare varietate de alimente la perfecțiune. Grătarul cu cărbuni, ușor de utilizat și versatil, este alegerea ideală pentru serile de vară în grădină, camping, picnicuri în parc, petreceri cu grătar, festivaluri, evenimente sportive și alte evenimente în aer liber.

Foc fără fum: grătarul tău cu cărbuni de la Uniprodo

O evacuare ridicată asigură o eliminare curată și sigură a fumului. Acesta canalizează fumul din camera grătarului printr-o țeavă laterală, evitând astfel contactul direct cu oamenii. Acest lucru vă permite dvs. și invitaților dvs. să faceți grătarul fără a inhala direct vapori nocivi. Totul în timp ce vă bucurați de acel miros apetisant de grătar afumat. Grătarul dispune de un sistem sofisticat de reglare a aerului care vă permite să controlați temperatura optimă de prăjire. În capacul afumătoarei este încorporat un termometru, astfel încât să puteți supraveghea în permanență temperatura.
Un grătar perfect începe cu ustensilele potrivite. Țineți-le la îndemână pe raftul lat din lemn din fața grătarului afumător. Clește pentru grătar, folie de aluminiu, farfurii sau frigărui - raftul atractiv din lemn palid oferă spațiu mai mult decât suficient pentru cele mai importante ustensile. În cadrul căruciorului pentru grătar veți găsi un suport generos în care puteți depozita cărbunele, elementele de pornire a grătarului și alte accesorii. În plus, camerele pentru grătarul BBQ au uși mari, acționate cu ajutorul unor mânere de lemn frumos modelate. Acest lucru înseamnă că puteți așeza pește, carne și legume pe grătarele de grătar fără a fi deranjat de căldură. Sau țineți ușile închise pentru a conferi o aromă delicioasă de fum mâncării.

Ușor de montat și de curățat

Curățarea grătarului cu cărbuni și a afumătoarei BBQ este o plimbare în parc. Pur și simplu scoateți cenușa prin ușile laterale mari. În plus, acest model este construit din fier durabil. Materialul asigură faptul că grătarul cu cărbuni este stabil, durabil și ușor de curățat. Grătarul afumător cu cărucior pentru grătar este potrivit pentru toate anotimpurile. Atunci când nu este utilizat, cele două roți mari vă ajută să rostogoliți grătarul în șopron sau în depozitul acoperit.

Evaluări și recenzii

Filtrează după :
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre