Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Articol: EX10250801

|

Model: VANDER PRO

Mașină de cusut Overlocker - 1100 cusături pe minut - LED

La Preț Promoțional
1.549,00 RON 1.662,99 RON
Ofertă limitată în timp Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
1.471,55 RON
5+
10%
1.394,10 RON
10+
15%
1.316,65 RON
Stoc redus
LIVRARE GRATUITĂ aprox. miercuri, 25 septembrie
Cel mai mic preț garantat
Uniprodo
Caracteristici cheie
  • Fără efort - diagrama colorată de pe partea din față a mașinii de cusut overlock simplifică înfiletarea a până la 4 fire
  • Practic - controlați cu precizie viteza de cusut a mașinii de suprafilat până la 1100 de cusături pe minut cu ajutorul pedalei de picior, lăsând ambele mâini libere
  • Flexibil - reglați manual avansul diferențial pentru a manipula țesături elastice, delicate și grele cu o cusătură plată sau pentru a crea cusături decorative.
  • Eficientă - mașina de cusut overlock coase, finisează și taie într-o singură etapă, economisind timp și efort.
  • Luminoasă - lumina LED iluminează zona de lucru a mașinii de surfilat, asigurând o vizibilitate clară în întuneric și pe țesături cu modele.
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Frecvența [Hz]
50/60
Material
Oțel inoxidabil
Plastic
Culoare
alb
Tensiune [V]
110-220
Lățimea cusăturii [mm]
3.0 - 7.7
Putere [W]
90
Densitatea cusăturilor [mm]
1 - 4
Viteza de rotație [rpm]
1100
Cablu de alimentare
1.5 m
Dimensiuni (LxlxÎ)
38.5 X 32.5 X 31 cm
Greutate
6.6 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
46 X 39.5 X 36 cm
Transport Greutate
8.5 kg

Pachet de livrare

  • Mașină de cusut VANDER PRO overlocker
  • Ghidaj de margine
  • Perie
  • 2 ace de cusut
  • Șurubelniță
  • Pensete

Descrierea Produsului

Cusături impecabile în orice material datorită mașinii de cusut overlock cu avans diferențial

Competent atât pentru cusături interioare cât și exterioare! Mașina de cusut overlock Uniprodo VANDER PRO este perfectă pentru finisarea hainelor, perdelelor și a altor proiecte de cusut. Alimentarea diferențială a mașinii asigură o mișcare uniformă a textilelor dificile, indiferent dacă sunt țesături elastice, fine sau ferme. Deoarece mașina overlock coase, tiveste și taie într-un singur pas, face ca proiectele de cusut să fie mai ușor și mai rapid de realizat.

Performanță ridicată de la Uniprodo: Mașina de cusut VANDER PRO overlocker

Mașina overlock coase cu până la 1100 de cusături pe minut. Folosind pedala de picior, controlați cu precizie viteza mașinii, lăsând ambele mâini libere pentru a ghida țesătura. Este perfect pentru croitoresele profesionale și accelerează proiectele de cusut. Mașina are o alimentare diferențială pentru o cusătură precisă a țesăturilor dificile. Acest sistem previne apariția încrețiturilor și a cusăturilor inegale. Cățelul dublu de alimentare asigură o mișcare uniformă a țesăturii sub ace. Dacă este necesar, reglați alimentarea pentru ca țesătura să se deplaseze mai repede în fața acelor. Aceasta produce un finisaj fără cusături pe țesături elastice, cum ar fi jerseul sau tricotajele. Sau puteți utiliza funcția invers pentru a prelucra fără cusur materiale delicate precum viscoza și mătasea. Acest sistem versatil permite, de asemenea, o sertare decorativă cu tivuri încrețite sau cu volane.

Puteți regla tensiunea firului separat pentru a vă perfecționa cusăturile și pentru a regla manual punctul de suprafixare pentru diferite țesături. Partea frontală a overclocker-ului are o schemă de culori pentru a ușura înfiletarea pentru cusutul cu patru sau trei fire. Pas cu pas, ilustrația arată cum se înfiletează mașina pentru o cusătură overlock perfectă. Datorită luminii luminoase cu LED, vă puteți supraveghea cusătura chiar și în medii întunecate și în cazul țesăturilor cu multe modele. Iluminatul este atât eficient din punct de vedere energetic, cât și de lungă durată. Oferă o lumină clară și strălucitoare pentru zona de lucru, fără să se încălzească sau să provoace orbire.

Verstaile & reglabil: Mașina dvs. de cusut pentru cusături overlock profesionale

Suportul conului este situat în spatele mașinii de cusut overlock, menținând dispozitivul plat. Înșirați fie trei, fie patru fire, după cum doriți, înfrumusețându-vă proiectele de cusut cu cusături decorative atât practice, cât și atractive.

Evaluări și recenzii

Filtrează după :
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre