Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Articol: EX10250959

|

Model: UNI_CF_04

Mini seră - 80 x 50 x 145 cm

799,00 RON
Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
759,05 RON
5+
10%
719,10 RON
10+
15%
679,15 RON
Uniprodo
Caracteristici cheie
  • Compactă - mini sera este potrivită pentru spații mai mici de pe terasă sau balcon și ușor de mutat.
  • Protecție - pereții din plastic policarbonat (PC) de 4 mm grosime rețin în mod fiabil căldura în interiorul ramei frigorifice
  • Permeabil la lumină - pereții și capacele transparente asigură o lumină amplă pentru plantele dvs. din cadrul rece și protejează patul ridicat de radiațiile UV.
  • Robustă - mini-seara din aluminiu rezistent la intemperii stă liber pe suprafețe plane; în grădină, fixați-o cu patru țăruși în pământ.
  • Organizat - utilizați eficient înălțimea mini-serrei pe 2 niveluri, în timp ce 2 uși permit accesul ușor la plantele dvs.
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Material
Aluminiu
Policarbonat
Culoare
Transparent
Uși
Da
Distilator de alcool
Nu
Rezistență UV
Da
Pe baterii
Nu
Dimensiuni (LxlxÎ)
50 X 85 X 146 cm
Greutate
8.7 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
136 X 47 X 9 cm
Transport Greutate
11 kg

Pachet de livrare

  • Mini seră UNI_CF_04
  • 4 cuie
  • Material de asamblare & instrucțiuni

Descrierea Produsului

Protejați-vă plantele într-o mini-seră Uniprodo

Cadrul rece Uniprodo are scopuri multiple: fie că germinați roșii, ierburi aromatice sau flori, fie că plantați salata la începutul anului, cadrul rece oferă protecția necesară pentru plantele dumneavoastră. Fie că este frig sau umezeală, puteți crea un climat optim în care plantele dumneavoastră să se dezvolte!

Cadrul rece cu mai multe niveluri

Cu o seră mică, veți găsi un loc potrivit oriunde, fie că este vorba de o terasă sau de un balcon. În grădină, fixați rama frigorifică independentă de sol cu ajutorul unor țăruși. Designul de economisire a spațiului utilizează eficient înălțimea cu 2 rafturi de aluminiu înălțate, permițându-vă să cultivați sau să creșteți mai multe plante în cele mai înguste spații. Un cadru din aluminiu rezistent la intemperii și durabil oferă adăpost și stabilitate. Pentru un acces optim la plantele dvs. și pentru a ventila interiorul, folosiți cele 2 uși.

În sera cu cadru rece, plantele dvs. primesc o lumină amplă pentru creștere, fiind în același timp protejate de radiațiile UV. Pereții externi cu grosimea de 4 mm asigură, de asemenea, o protecție optimă împotriva frigului și a vremii umede. Acest lucru înseamnă că rama rece vă permite să începeți sezonul de grădinărit din timp, cultivând plantele în vreme rece înainte de a le transplanta în grădină sau în seră. Semănați primele legume încă din februarie și udați-le în funcție de nevoile specifice ale plantelor. Această metodă vă permite să obțineți recolte bogate de salată, varză, ridichi sau ierburi aromatice cu 4 săptămâni înainte de termen!

Evaluări și recenzii

Filtrează după :
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre