Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Articol: EX10250793

|

Model: UNI_EFP_02

Șemineu electric - cu funcție de încălzire - 1,8 kW - 2 niveluri de putere - design rustic din piatră

La Preț Promoțional
Nou
1.199,00 RON 1.449,00 RON
Ofertă limitată în timp Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
1.139,05 RON
5+
10%
1.079,10 RON
10+
15%
1.019,15 RON
În stoc
LIVRARE GRATUITĂ aprox. joi, 26 septembrie
Cel mai mic preț garantat
Uniprodo
Caracteristici cheie
  • Elegant & inteligent - savurați confortul unui șemineu electric cu flăcări realiste și o funcție opțională de încălzire în două trepte.
  • Puternic - cu o putere de 1,8 kW și o viteză a aerului de 0,2 m/s, focul electric încălzește încăperi de până la 18 m² la temperaturi cuprinse între 10 și 30 °C.
  • Programabil - reglați temperaturile pentru fiecare zi a săptămânii, setați un temporizator de la 30 min la 9 h și activați detectarea ferestrelor deschise cu ajutorul șemineului electric
  • Simplu - tot ce aveți nevoie este o priză de curent pentru a face să funcționeze șemineul electric, pe care îl puteți acționa atât prin intermediul panoului de control, cât și prin telecomandă
  • Siguranță - șemineul electric montat pe perete funcționează fără flacără deschisă, fără a emite funingine sau monoxid de carbon dăunător, în timp ce dispozitivul de blocare pentru copii adaugă un plus de siguranță.
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Frecvența [Hz]
50
Material
Sticlă călită
Oțel vopsit
Magneziu
Ciment
Culoare
Maro
alb
Tensiune [V]
230
Clasa de protecție IP
IPX0
Niveluri de putere
2
Putere [W]
1800
Moduri
Pornit/Oprit / Cronometru / Programare săptămânală / Blocare pentru copii
Viteza aerului [m/s]
0.2
Timp de setare [min]
30 - 540
Intervalul de temperatură [°C]
10 - 30
Clasa de protecție
I
Dimensiunea camerei
18 m²
Cablu de alimentare
1.7 m
Telecomandă
Da
Dimensiuni (LxlxÎ)
24.5 X 65.5 X 68.5 cm
Greutate
19.95 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
31 X 73.5 X 76 cm
Transport Greutate
24.2 kg

Pachet de livrare

  • Șemineu electric UNI_EFP_02
  • Telecomandă

Descrierea Produsului

Relaxați-vă lângă șemineul electric elegant cu încălzire de la Uniprodo

Doriți ambianța unui șemineu în sufrageria, hotelul, cafeneaua sau restaurantul dumneavoastră? Șemineul electric de la Uniprodo oferă o soluție simplă, cu flăcări realiste și convingătoare. În același timp, puteți încălzi spații de până la 18 m² la temperaturi cuprinse între 10 și 30 °C cu ajutorul focului electric de 1,8 kW. Designul său discret, rustic, cu aspect de lemn și piatră, creează o atmosferă specială în camerele dumneavoastră.

Șemineu electric cu mai multe moduri și comenzi ușor de utilizat

Pe lângă aspectul său premium, șemineul artificial oferă diverse caracteristici: Puteți alege între ℃ și ℉, precum și cele două setări de căldură de 900 și 1800 W. De asemenea, puteți utiliza temporizatorul pentru oprirea automată, reglabil de la 30 de minute la 9 ore, sau puteți salva setările preferate pentru fiecare zi a săptămânii. În cazul în care detectarea ferestrei deschise este activă, șemineul electric de perete trece automat în modul de economisire a energiei, ajutându-vă să vă mențineți costurile energetice la un nivel scăzut. Reglați intuitiv toate setările fie de pe panoul de control al șemineului, fie prin intermediul telecomenzii incluse.

Instalarea nu putea fi mai ușoară: După montare, conectați-l pur și simplu la priza de curent. Șemineul electric se aprinde apoi, simulând flăcări reale, fără pericolul de incendiu, funingine deranjantă sau monoxid de carbon periculos. Blocajul încorporat pentru copii previne orice modificare a setărilor alese, adăugând un nivel suplimentar de siguranță. Realizat din materiale de calitate superioară, cum ar fi sticla călită și oțelul lăcuit, acest șemineu electric oferă atât o durată de viață lungă, cât și o estetică impecabilă.

Evaluări și recenzii

Filtrează după :
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre