Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Articol: EX10280549

|

Model: WIE-LV-01

Perdele de bandă PVC - 200 x 2 mm / 50 m - PVC polar - albastru/transparent - netedă

Nou
739,00 RON
Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
702,05 RON
5+
10%
665,10 RON
10+
15%
628,15 RON
Stoc redus
LIVRARE GRATUITĂ aprox. joi, 26 septembrie
Cel mai mic preț garantat
Wiesenfield
Caracteristici cheie
  • Versatilitate - perdeaua de benzi din PVC este potrivită pentru temperaturi cuprinse între -40 și 50 °C, fiind ideală pentru multe cazuri de utilizare.
  • Personalizabil - tăiați perdeaua industrială, care măsoară 200 mm în lățime și 2 mm în grosime, la lungimea dorită.
  • Siguranță - perdelele din benzi de plastic au margini rotunjite pentru a preveni rănirea sau deteriorarea atunci când trec prin ele
  • Simplu - perdeaua cu lamele este o soluție simplă și eficientă din punct de vedere al costurilor pentru separarea spațiilor cu temperaturi diferite sau pentru protecția împotriva precipitațiilor și a murdăriei în grajduri, depozite, depozite frigorifice sau alte zone.
  • Translucidă - perdeaua transparentă din PVC cu lamele permite intrarea luminii naturale și reduce costurile de iluminat.
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Material
PVC
Culoare
Transparent
Albastru
Dimensiuni [mm]
200 x 2
Tipul de suprafață
Smooth
Temperatura de funcționare [°C]
-40 - 50
Pe baterii
Nu
Lungime
50 m
Dimensiuni (LxlxÎ)
0 X 20 X 0.2 cm
Greutate
0 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
37.5 X 20 X 37.5 cm
Transport Greutate
24.95 kg

Pachet de livrare

  • perdele de benzi din PVC WIE-LV-01

Descrierea Produsului

Pur și simplu perfect: perdeaua de benzi din PVC de la Wiesenfield

Căutați o modalitate ușoară și rentabilă de compartimentare a spațiilor cu cerințe diferite de temperatură? Doriți să vă protejați animalele atât de vremea rece, cât și de precipitații? Sau poate doriți să împiedicați praful și murdăria să intre în spațiul de lucru? Atunci perdelele din PVC de la Wiesenfield sunt o soluție ideală și rentabilă! Perdeaua de benzi din PVC, cu o lățime de 200 mm și o grosime a materialului de 2 mm, este potrivită pentru aproape orice aplicație. Datorită lungimii totale de 50 de metri, puteți tăia lamelele exact la dimensiunea de care aveți nevoie.

Perdele de benzi din PVC pentru temperaturi cuprinse între -40 și 50°C

Perdeaua cu lamele din PVC transparent, cu o nuanță albastră, este potrivită pentru temperaturi cuprinse între -40 și 50 °C. Materialul durabil și ușor de curățat are margini rotunjite, ceea ce îl face sigur pentru oameni, animale și bunuri delicate. În plus, transparența ridicată asigură condiții optime de iluminare și reduce la minimum costurile energiei de iluminat.

Cu ajutorul perdelelor industriale în bandă, creați un pasaj rapid și fără bariere pentru grajduri, depozite, depozite frigorifice sau zone de producție. Indiferent dacă trec oameni, stivuitoare sau animale, benzile din PVC se închid imediat după trecere, reducând schimbul de temperatură și împiedicând infiltrarea prafului și a murdăriei. Alegeți perdeaua de benzi din PVC Wiesenfield pentru calitate, personalizare și durabilitate!

Evaluări și recenzii

Filtrează după :
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre