Trustpilot
(3) Recenzii

Articol: EX10280358

|

Model: WIE-AR-010

Repelent cu ultrasunete pentru animale - 2000 m² - 180° - Baterie

La Preț Promoțional
319,00 RON 339,00 RON
Ofertă limitată în timp Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
303,05 RON
5+
10%
287,10 RON
10+
15%
271,15 RON
În stoc
LIVRARE GRATUITĂ aprox. vineri, 13 septembrie
Cel mai mic preț garantat
Wiesenfield
Caracteristici cheie
  • Eficient - difuzor profesional cu o diafragmă din polipropilenă și o acoperire largă de până la 2000 m² la un unghi de sunet de 180°.
  • Precizie - frecvența respinge șoarecii, șobolanii, șobolanii, marța și alte rozătoare, dar se află în afara razei de auz a oamenilor, câinilor sau pisicilor.
  • Flexibil - cu carcasă rezistentă la apă și baterii reîncărcabile, potrivit pentru utilizare în interior și exterior
  • Simplu - montare fără efort prin intermediul magneților integrați
  • Durabil - carcasa industrială profesională este deosebit de rezistentă la deteriorări mecanice, la lumina soarelui, la ploaie sau la îngheț.
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Alek luna trecută

foarte bine

Cool, dispozitiv, acumulator integrat și încărcător. Nu pot da vina. Funcționează bine, de când am instalat pisica mea este șomeră :p

Detalii tehnice

Intervalul de temperatură de lucru [°C]
-30 - 70
Curent electric
5 mA
Zona de acoperire
2000 m²
Unghiul de emisie cu ultrasunete
180 °
Pe baterii
Da
Dimensiuni (LxlxÎ)
7.5 X 6.5 X 11.5 cm
Greutate
0.3 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
17 X 17 X 11 cm
Transport Greutate
0.5 kg

Pachet de livrare

  • Ultrasunete respingător de animale WIE-AR-010
  • Manual de instrucțiuni

Descrierea Produsului

Repelent cu ultrasunete pentru animale pentru protecția fără efort a suprafețelor mari

Fie că este vorba de grădină sau de clădire: respingătorul de animale cu ultrasunete de la Wiesenfield protejează în mod fiabil suprafețele mari de șoareci, șobolani, martori și alte rozătoare. Un semnal ultrasonic inofensiv, care nu este perceptibil pentru oameni, alungă dăunătorii. Frecvențele care se schimbă în mod regulat împiedică animalele să se obișnuiască cu acest semnal.

Repelentul blând cu ultrasunete pentru animale cu Wiesenfield

Puternicul aparat de respingere a animalelor are un difuzor profesional cu membrană din polipropilenă și acoperă o suprafață de până la 2000 m², cu o rază de acțiune a sunetului de 180°. Cu o carcasă rezistentă la apă și baterii reîncărcabile, dispozitivul de respingere a animalelor cu ultrasunete este potrivit atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior. Carcasa industrială profesională protejează tehnologia și este foarte rezistentă la deteriorări mecanice, la lumina soarelui, ploaie sau îngheț și permite temperaturi de funcționare de -30 - 70 °C.
Montarea distribuitorului cu ultrasunete este foarte ușoară: Atașați dispozitivul la țevi, jgheaburi, rafturi, radiatoare sau alte suprafețe de fier cu ajutorul magnetului puternic. Alimentarea cu energie este asigurată de patru baterii AA reîncărcabile, astfel încât puteți plasa dispozitivul de respingere a animalelor exact acolo unde aveți nevoie de el, independent de o priză de curent.

Evaluări și recenzii

4.7

Bazat pe 3 recenzii

Filtrează după :

luna trecută Postat pe Expondo Ireland

foarte bine

Cool, dispozitiv, acumulator integrat și încărcător. Nu pot da vina. Funcționează bine, de când am instalat pisica mea este șomeră :p

Arată recenzia originală

anul trecut Postat pe Expondo Finland

durată slabă a bateriei la temperaturi de îngheț.

Nu este potrivit pentru utilizarea mea. Modelul anterior cu priza functioneaza bine, bateriile acestuia au rezistat afara in -5 pana la 0 grade doar o saptamana! Broșura sugerează că consumul de energie al dispozitivului este scăzut. Nu este. Am echipat toate cele 3 dispozitive pe care le-am cumpărat cu o sursă de tensiune de 6 V. Când este văzut cu un osciloscop, sunetul este oprit timp de 2,5 s și apoi o explozie de frecvență variabilă timp de 0,3 ... 1 s. Frecvența variază conform promisiunii de la 12 la 24 KHz. Volumul este constant. Pentru undă pătrată puternică de 5 V. Placa electronică este mică, dar nu este lăcuită de protecție. Utilizarea în aer liber poate provoca oxidare și poate opri funcționarea. Sufletul dispozitivului este un microprocesor Atmel TINY 13A de 8 picioare. Echipat cu o sursă de alimentare la rețea (conexiune de lipire sau compresie), aparatul funcționează și produce explozii ultrasonice.

Răspuns de la

Mulțumesc pentru cuvintele tale pozitive și încurajatoare. Sper să putem coopera cu tine în viitor. O zi plăcută!
Arată recenzia originală

luna trecută Postat pe Expondo Greece

Nu-i nimic. Inutil.

Arată recenzia originală
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre