Trustpilot
(3) Recenzii

Articol: EX10011499

|

Model: RCWP-7CR

Zdrobitor de fructe - manual - 7 L

399,00 RON
Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
379,05 RON
5+
10%
359,10 RON
10+
15%
339,15 RON
În curând în stoc
Cel mai mic preț garantat
Wiesenfield
Caracteristici cheie
  • Eficient-fructele sunt tocate la consistența ideală datorită mecanismului de măcinare
  • Mare - zdrobiți cantități mari de fructe într-un singur ciclu cu o capacitate de 7 L
  • Materialele durabile și robuste, cum ar fi oțelul inoxidabil, fierul, lemnul și aluminiul, precum și construcția robustă garantează mulți ani de utilizare.
  • Asamblarea și operarea simplă sunt intuitive și extrem de necomplicate
  • Ecologic - datorită funcționării manuale, moara de fructe nu numai că poate fi folosită oriunde, dar este și mai ecologică decât modelele electrice.
Detalii de livrare
Retururi și garanție

T D Pothecary anul trecut

Lucrează bine

A cumpărat asta pentru a zdrobi merele pentru prepararea cidului Atâta timp cât tăiați merele în sferturi, acestea se zdrobesc în bucăți suficient de fine pentru a presa pentru suc. Acest lucru a accelerat semnificativ procesul

Detalii tehnice

Material
Oțel inoxidabil
Lemn
Fier
Culoare
roșu
Argint
Dimensiunea de admisie
33,5 x 30,5
Înălțimea rezervorului [mm]
-
Diametrul rezervorului [mm]
-
Picioare de cauciuc
Nu
Capacitate
7 l
Dimensiuni (LxlxÎ)
57 X 49 X 23 cm
Greutate
4.6 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
36 X 32.5 X 28 cm
Transport Greutate
5.4 kg

Pachet de livrare

  • Concasor de fructe RCWP-7CR
  • Manual de instrucțiuni

Descrierea Produsului

Zdrobitorul manual de fructe pentru sucuri de casă

Tăiați cantități mari de fructe și pregătiți-le pentru sucuri cu puțin efort cu concasorul manual de fructe RCWP-7CR din colecția de echipamente de catering Wiesenfield. Tocătorul specializat păstrează bucățile mici deosebit de suculente și la dimensiunea optimă pentru prelucrarea ulterioară. În magazinul nostru veți găsi o selecție de prese de fructe de care aveți nevoie în categoria "Echipamente de bucătărie comercială".

Ideal pentru fructele din grădina proprie: Rapid de asamblat și ușor de curățat

Răzuitorul de mere poate fi asamblat în doar câțiva pași și are o capacitate de umplere deosebit de mare, de 7 L, în ciuda dimensiunii sale compacte. Datorită buncărului de 33,5 x 30,5 cm, puteți procesa cantități mari de mere, pere sau alte tipuri de fructe în doar câțiva pași. Cele mai multe tipuri de fructe nici măcar nu trebuie să fie curățate de semințe, deși ar trebui să le desciorchinați în prealabil pe piersici, cireșe, nectarine, caise, prune, mirabeli și alte fructe similare. Fructele mari trebuie tăiate în jumătăți sau sferturi, în timp ce fructele mai mici pot fi măcinate întregi.
Mânerul deosebit de mare și ergonomic vă permite să acționați moara de fructe cu un efort minim în timpul procesării. Picioarele sunt acoperite cu plastic pentru a proteja suprafața de lucru și pentru a asigura stabilitatea concasorului de mere. Datorită funcționării manuale, moara de fructe este, de asemenea, ideală acolo unde energia electrică este greu accesibilă sau nu este deloc disponibilă. Zdrobitorul de fructe este proiectat cu gândul la longevitate. Construcția robustă din fier, aluminiu și oțel inoxidabil garantează mulți ani de utilizare. Mecanismul de măcinare din aluminiu solid este, de asemenea, proiectat pentru eficiență și creează o consistență optimă și suculentă a ingredientelor tocate.

Evaluări și recenzii

4.0

Bazat pe 3 recenzii

Filtrează după :

anul trecut Postat pe Amazon United Kingdom

Lucrează bine

A cumpărat asta pentru a zdrobi merele pentru prepararea cidului Atâta timp cât tăiați merele în sferturi, acestea se zdrobesc în bucăți suficient de fine pentru a presa pentru suc. Acest lucru a accelerat semnificativ procesul

Arată recenzia originală

anul trecut Postat pe Amazon France

Vă recomand

Aparatul este foarte practic

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Expondo Czech Republic

Slabota

Procesare medie, funcționalitate slabă. Există goluri între cuțite, așa că din când în când mărul stă deasupra și cuțitele doar îl gâdilă în stomacul pe jumătate eviscerat. nu poate manipula fructul în mod corespunzător, așa că merele mari doar dansează în buncăr. Axa mânerului este strâmbă și nealiniată, lamele se freacă unele de altele în partea inferioară. Nisipul rezultat este destul de grosier. Mă întreb cât vor rezista „rulmenții”.

Răspuns de la

Multumim pentru feedback-ul dvs. Lucrăm constant pentru a ne îmbunătăți produsele și serviciile.

Întrebări frecvente

Trebuie să îndepărtez semințele din fructe înainte de a le prelucra?

Nu, cu acest zdrobitor de fructe puteți procesa chiar și fructele cu semințe; totuși, fructele cu sâmburi, cum ar fi piersicile, cireșele, nectarinele, caisele, prunele, mirabele și alte fructe similare trebuie să fie în prealabil fără sâmburi.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre