Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Articol: EX10062750

|

Model: MSW-ISU-WOOL-2B

Tăietor de izolație - până la 1500 mm - 0 - 180° - incl. cuțit de izolație

Nou
2.149,00 RON
Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
2.041,55 RON
5+
10%
1.934,10 RON
10+
15%
1.826,65 RON
În stoc
LIVRARE GRATUITĂ aprox. luni, 23 septembrie
Cel mai mic preț garantat
MSW
Caracteristici cheie
  • Eficient - tăietorul profesional de izolație asigură tăieri rapide și precise ale izolației, fără deșeuri, asigurând o izolație fără goluri
  • Versatilitate - utilizați dispozitivul de tăiere pentru izolație pentru vată minerală, vată de sticlă, vată de sticlă, vată de piatră sau pâslă, precum și pentru trei straturi, izolație compozită și plăci de poliuretan cu grosimea de până la 240 mm.
  • Tăieturi precise - până la 1500 mm și între 0 și 180° datorită șinei de ghidare și reglajului înclinării sculei de tăiere a vatei minerale.
  • Ușor de transportat - tăietorul de izolație subțire și ușor este fabricat din aluminiu și oțel.
  • Accesorii - primiți tăietorul de vată minerală cu un cuțit de izolație de 420 mm, pe care îl puteți plasa convenabil pe cadrul magnetic în timpul utilizării.
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Material
Aluminiu
Oțel
Culoare
Argint metalic
Unghiul de tăiere [°]
0 - 180
Suprafața de contact
2000 mm
Grosimea de tăiere
240 mm
Lungime maximă de tăiere
1500 mm
Dimensiuni (LxlxÎ)
104 X 193.7 X 201 cm
Greutate
10.5 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
58 X 215.5 X 17.5 cm
Transport Greutate
14.25 kg

Pachet de livrare

  • Tăietor de izolație MSW-ISU-WOOL-2B
  • Cuțit de izolație (420 mm)

Descrierea Produsului

Izolație de precizie cu ajutorul tăietorului de izolație cu unghi reglabil

Pentru tăieri rapide și precise ale izolației pe șantier: profesioniștii se bazează pe tăietorul manual compact de izolație de la MSW! Această unealtă ușoară și deosebit de subțire permite tăieri ușoare de până la 1500 mm în lungime. Reglați grosimea materialului până la 240 mm, astfel încât izolația să se potrivească bine la cadru. Pentru a efectua tăieturi în unghi, înclinați suportul plăcii de la 0 la 180°. Scara integrată facilitează ajustarea unghiului și a lățimii dorite a tăierii. Șina de ghidare robustă asigură tăieturi precise în materiale izolante, inclusiv vată minerală, vată de sticlă și vată de piatră, împreună cu pâslă, trei straturi, izolație compozită și plăci de poliuretan.

Set complet cu cuțit de izolare și suport magnetic integrat

Dispozitivul de tăiere a izolației din vată minerală este compatibil cu cuțitele și ferăstraiele obișnuite pentru izolație. În pachet este inclus un cuțit de izolație de 420 mm cu o lamă cu două fețe, o parte zimțată și cealaltă cu muchie ondulată, gata de utilizare imediată. Un suport magnetic integrat oferă un loc convenabil pentru depozitarea sculei de tăiere. Designul bine echilibrat face ca operarea să fie intuitivă și fără efort. Datorită greutății sale reduse și designului elegant din aluminiu și oțel, dispozitivul de tăiere a vatei minerale poate fi transportat cu ușurință între șantierele de construcții.

Fie că izolați pereți exteriori, interiori sau pereți despărțitori, acoperișuri, tavane sau podele: utilizați dispozitivul de tăiere a vatei minerale de la MSW pentru o izolare precisă și minimizați pierderile de material din cauza resturilor.

Evaluări și recenzii

Filtrează după :
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre