Trustpilot
(3) Recenzii

Articol: EX10062541

|

Model: MSW-WAX-C61150

Topitor de ceară - electric - 5 l - 1200 W

Nou
389,00 RON
Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
369,55 RON
5+
10%
350,10 RON
10+
15%
330,65 RON
MSW
Caracteristici cheie
  • Versatilitate - datorită unei game largi de temperaturi de 0 - 150 °C, puteți lichefia cu ușurință diferite tipuri de ceară.
  • Ușor de utilizat - vasul de topire a cerii cu termostat și funcția de turnare rapidă este operat intuitiv cu doar câteva setări, potrivit pentru profesioniști și începători în fabricarea lumânărilor
  • Spațios - aparatul de topit ceară are o capacitate generoasă de 5 l de ceară, ceea ce vă permite să procesați cantități mari deodată.
  • Întreținere redusă - îndepărtați fără efort reziduurile de ceară de pe recipient datorită stratului său antiaderent și a robinetului placat cu nichel
  • Secure - topitor de ceară electric cu protecție la funcționare uscată și la supraîncălzire, oprind automat aparatul în cazul unor temperaturi excesive
Detalii de livrare
Retururi și garanție

AmBreea candles acum 3 zile

Topitor de ceara electric

Calitate foarte buna . Topește ceara foarte rapid . Funcționează super bine . Recomandam

Detalii tehnice

Material
Aliaj de aluminiu
Sticlă călită
Cupru
Oțel galvanizat
Culoare
Negru
Tensiune [V]
230
Putere [W]
1200
Intervalul de temperatură [°C]
0-150
Capacitate
5 l
Protecție termică
Da
Dimensiuni (LxlxÎ)
30 X 37.5 X 25 cm
Greutate
2.5 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
27 X 27 X 24 cm
Transport Greutate
3.02 kg

Pachet de livrare

  • Topitor de ceară MSW-WAX-C61150

Descrierea Produsului

Topitor de ceară de 5 l pentru lumânări

Faceți lumânări și alte produse din ceară? Atunci topitorul electric de ceară de la MSW este exact ceea ce aveți nevoie. Modelul de înaltă performanță topește ceara în câteva minute și îi menține temperatura în mod fiabil, indiferent dacă este vorba de ceară de soia, ceară de cocos, ceară de albine sau parafină. În plus, dispozitivul este extrem de ușor de utilizat - ideal pentru fabricarea profesională a lumânărilor, precum și pentru cei care produc produse din ceară acasă sau într-un mic apiariu.

Topitorul tău de ceară pentru fabricarea lumânărilor cu turnare rapidă de la MSW

Cu ajutorul dispozitivului de topire a cerii, puteți pregăti rapid și ușor o cantitate substanțială de 5 litri de ceară pentru fabricarea lumânărilor. Adăugați ceara, selectați temperatura și așteptați o perioadă scurtă de timp - este atât de simplu! Intervalul larg de temperatură de 0 - 150 °C permite încălzirea consecventă a diferitelor tipuri de ceară Dispozitivul de topire a cerii, cu un indicator al nivelului maxim de umplere și un robinet de scurgere convenabil, vă eficientizează și accelerează producția. Puterea de 1200 W asigură faptul că elementul de încălzire atinge în mod constant temperatura stabilită, topind ceara umplută. Odată ce s-a obținut consistența dorită, se distribuie cantitatea necesară prin gura de evacuare. Recipientul acoperit cu un strat antiaderent facilitează curgerea controlată a ceară lichidă prin intermediul unui robinet placat cu nichel. Astfel, vă va fi mai ușor să umpleți exact cantitatea dorită, fără să picurați sau să stropiți.

Învelișul antiaderent asigură, de asemenea, că puteți curăța fără efort topitorul de ceară după ce ați făcut lumânări, fie pentru depozitare, fie pentru a pregăti dispozitivul pentru un nou lot. Topitorul de ceară menține o temperatură constantă, prevenind supraîncălzirea sau arderea. În plus, protecția împotriva funcționării în gol și a supraîncălzirii asigură siguranța, oprind automat dispozitivul dacă se încălzește prea tare.

Evaluări și recenzii

4.3

Bazat pe 3 recenzii

Filtrează după :

acum 3 zile Postat pe Expondo Romania

Topitor de ceara electric

Calitate foarte buna . Topește ceara foarte rapid . Funcționează super bine . Recomandam

Postat pe Expondo Denmark

se topeste frumos

topitorul a fost livrat rapid. În ianuarie, multă ceară s-a topit pentru o perioadă scurtă de timp. usor de curatat

Arată recenzia originală

acum 9 zile Postat pe Expondo Germany

Niciun comentariu furnizat.

Arată recenzia originală
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre