Mașină de sigilat alimente în vid - 165 W - 32 cm - oțel inoxidabil/ABS
Protejați-vă alimentele și prelungiți-le durata de depozitare cu ajutorul unității de vid RCVG-32E. Carnea, legumele, ierburile și sosurile pot fi depozitate ermetic, permițând ca prospețimea și gustul lor să formeze baza pe care puteți produce mâncărurile gustoase dorite în restaurantele, hotelurile sau în cadrul evenimentelor de catering. Nu numai alimentele ambalate, ci și alte produse, cum ar fi cosmeticele sau piesele electronice, toate acestea pot fi depozitate, creând astfel spațiu și permițând ca aceste articole să rămână în siguranță față de praf, murdărie și bacterii.
Aparatul de sigilat alimente în vid RCVG-32E de la Royal Catering aspiră complet aerul din punga de plastic în care sunt introduse produsele. Mecanismul de închidere garantează că sacul nu este deteriorat și că aerul poate ieși. Dimensiunea sacului de folie de ambalare poate fi selectată individual cu o lățime de până la 32 cm. Atunci când se atinge vidul, deschiderea pungii este închisă în siguranță cu un sigiliu de 3 mm Ca urmare, procesele de degradare a oxidării care permit formarea ciupercilor sau a bacteriilor sunt împiedicate, protejând și prelungind astfel produsele alimentare sigilate în vid. Alimentele rămân proaspete pentru mai mult timp și pot fi depozitate în congelator, ceea ce prelungește durata de valabilitate cu luni de zile.
Carcasa unității de aspirare este realizată din oțel inoxidabil și acoperită cu ABS, astfel încât aparatul îndeplinește cele mai înalte cerințe de igienă. A în dispozitiv este practic capacul de rolă, în care puteți stoca role de folie, la diferite lungimi tăiate la sac de vid pentru a aspira. Dispozitivul de vid este operat intuitiv prin intermediul unui touchpad digital cu indicator LED, care permite obținerea unor rezultate precise și repetabile.
Unitatea de sigilare în vid oferă o gamă largă de funcții care vă permit să vă împachetați în siguranță bunurile și să le prelungiți durata de valabilitate. Cu funcția de vid, aspirarea și închiderea mărfurilor se realizează automat printr-o singură operațiune simplă. Dacă este necesar, procesul de aspirare se oprește o dată cu apăsarea din nou a butonului. Funcția de viteză oferă posibilitatea de a alege între o viteză de aspirare mică sau mare. Cu funcția de canistră, poate fi aspirat și un recipient conectat printr-un furtun.
Funcția pentru alimente permite ca procesul de aspirare să fie adaptat la alimente uscate sau umede. Presetările pentru viteza de aspirare și temperatura de sigilare corespund stării respective a alimentelor. Funcția de impulsuri face posibilă controlul manual al setărilor pentru aspirare prin reglarea individuală a presiunii și a duratei de aspirare necesare. Acest lucru reprezintă un mare avantaj, în special pentru produsele alimentare sensibile la presiune. De asemenea, este posibil să se realizeze pur și simplu funcția de sigilare , în care folia de ambalaj este pur și simplu doar sigilată.
Alimentele sigilate ermetic nu trebuie doar să fie depozitate sau congelate, ci sunt, de asemenea, potrivite pentru procesul delicat de gătire Sous-Vide. Alimentele sigilate pot fi pregătite la o temperatură de 55 până la 60 ° C prin intermediul proceselor de gătit Sous-Vide. Această metodă uniformă de gătire păstrează substanțele nutritive din alimente și, astfel, eliberează întregul gust.