Indiferent dacă sunt destinate congelării, gătitului sau depozitării, aceste rulouri vă împachetează alimentele într-un mod foarte sigur și care economisește spațiu. Rolele noastre de vid RCVR-SET 1 de la Royal Catering nu sunt doar durabile și stabile, ci și foarte flexibile. În plus, acestea pot fi utilizate cu toate dispozitivele de vid standard.
Fiecare rolă are o lungime de 600 cm și o lățime de 20 cm. În funcție de produs, puteți tăia lungimea de folie necesară pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Ori de câte ori aveți nevoie să împachetați niște anghile sau o mână de fasole, aceste role de vid le pot reduce cu ușurință la lungimea necesară. În aceste situații, folia tăiată va forma un tub, pe care îl puteți lipi pur și simplu cu un dispozitiv de vid din ambele părți. Acest set include un total de 4 role, ceea ce înseamnă 24 de metri de folie.
Pungile de vid au toate o grosime de 105 μm și sunt remarcabil de durabile. Datorită unei microstructuri special concepute, materialul sacului este deosebit de ușor de sigilat în vid. În plus, controlul constant al calității sub care este fabricată folia PA/PE asigură faptul că aceste pungi de vid sunt perfect adecvate pentru contactul cu orice tip de alimente. Un alt avantaj al acestor pungi este designul lor convenabil pentru utilizare repetată: odată folosite, este suficient să le curățați și sunt gata să fie folosite din nou. De asemenea, în cazul în care nu aveți nevoie de întregul conținut dintr-o dată, scoateți doar cantitatea necesară și sigilați-l din nou în vid.
Sigilarea în vid a alimentelor le va menține proaspete pentru mai mult timp, deoarece absența aerului le protejează împotriva oxidării, ceea ce garantează că nu se vor dezvolta bacterii sau ciuperci. În plus, aceste folii practice pentru vid oferă protecție împotriva umezelii și a murdăriei. În cazurile în care trebuie să economisiți spațiu, puteți folosi aceste role și pentru produse ambalate. Aceste pungi multi-funcționale etanșe pot fi folosite nu numai pentru congelare, ci și pentru a găti prin metoda Sous-Vide.