Cea mai bună alegere pentru depozitarea și răcirea alimentelor – completați-vă echipamentul de catering!
Barul de salate are un interval de temperatură de răcire de 2 - 10 °C. Temperatura poate fi setată intuitiv folosind un panou de control digital care arată întotdeauna starea curentă a dispozitivului. Termostatul automat este responsabil pentru menținerea parametrilor selectați. Compresorul 235 W asigură atingerea și menținerea rapidă a temperaturii dorite. Masa de răcire are o funcție de dezghețare automată care reduce costurile cu energia electrică și timpul de lucru.
Capacitatea mare de 240 L este unul dintre principalele avantaje ale blatului de salate. Blatul de preparare a salatei cu lungimea de 90 cm poate ține un recipient GN1/1, trei GN 1/3 și trei GN 1/6, permițându-vă să păstrați multe alimente diferite în paralel. Un capac elegant din sticlă protejează alimentele de contaminare, în timp ce le prezintă atrăgător. Dulapul de bază cu două uși oferă spațiu suplimentar de depozitare, la fel ca și cele trei inserții care pot fi încărcate cu 30 kg fiecare. O placă de tăiat încorporată asigură o muncă eficientă.
Carcasa barului de salate este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Acest material este inert din punct de vedere biologic și nu reacționează la contactul cu alimentele, făcându-l inofensiv pentru sănătate. De asemenea, este rezistent la coroziune, garantând o durată lungă de viață. Capacul din sticlă călită este la fel de durabil și igienic. Toate suprafețele barului de salate pot fi curățate rapid și temeinic datorită porozității lor scăzute.
Picioarele, care sunt reglabile pe înălțime până la 30 mm, vă permit să adaptați blatul de salată la suprafața respectivă pentru ca acesta să fie mereu stabil și pentru a preveni alunecarea acestuia. Barul de salate vă afișează în mod atrăgător produsele și le păstrează la temperatura potrivită.